Latest News

Δευτέρα 26 Απριλίου 2021

Θρίλερ με τη δολοφονία δικηγόρου στην Τροιζηνία: Βρέθηκε νεκρός με τραύμα στο κεφάλι


Μυστήριο στην Τροιζηνία με νεκρό δικηγόρο ενώ την άκρη του νήματος προσπαθεί να βρει...η ΕΛΑΣ.

 Ένας 58χρονος δικηγόρος, από την Αθήνα, εντοπίστηκε θανάσιμα τραυματισμένος στην βεράντα της μονοκατοικίας  στον οικισμό Ψήφτα, όπου διέμενε στην περιοχή της Τροιζηνίας και τον επισκέφτηκε φιλικό του πρόσωπο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ο άτυχος δικηγόρος, ο οποίος εντοπίστηκε από φίλο του, χθες το πρωί, φέρει τραύμα στο κεφάλι

Στο ισόγειο της μονοκατοικίας του 58χρονου δικηγόρου διαμένει μόνιμα η ηλικιωμένη μητέρα του η οποία δεν αντιλήφθηκε το παραμικρό, ούτε άκουσε κάποιο θόρυβο.

Ο Ιατροδικαστής από την πρώτη εξέταση διαπίστωσε πως το θύμα φέρει ένα βαθύ τραύμα στο πάνω μέρος της κεφαλής, ενώ οι αστυνομικοί της Ασφάλειας που ανέλαβαν την υπόθεση διαπίστωσαν πως δεν υπήρχε κανένα ίχνος παραβίασης, ούτε έρευνας στο σπίτι, κάτι που σημαίνει πως ο δράστης μπήκε, πιθανότατα, με την θέληση του ιδιοκτήτη και εξετάζονται πρόσωπα από το στενό του περιβάλλον.

Ο αδερφός του θύματος, επίσης δικηγόρος ο οποίος τόνισε ότι δεν έχει πλήρη εικόνα, καθώς είναι σε εξέλιξη η έρευνα των Αρχών. «Υπάρχουν ενδείξεις ότι πιθανόν είναι εγκληματική ενέργεια» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η 90χρονη μητέρα του που ζει στο ισόγειο πάσχει από άνοια και δεν μπορούσε να ανταποκριθεί στο πιθανό κάλεσμα βοήθειας του γιού της που κατοικούσε στον 1ο όροφο. Ο 58χρονος, σύμφωνα με την αυτοψία πρέπει να αιφνιδιάστηκε και να είχε αποκοιμηθεί στο κρεβάτι του, αν και φορούσε το πουκάμισό του και μια φόρμα-παντελόνι. 

Μετά την φονική επίθεση, το μόνο που πρόλαβε ήταν να κάνει 2-3 βήματα προς την μπαλκονόπορτα, μην μπορώντας καν να βγει στο μπαλκόνι. Βρέθηκε πεσμένος στο πάτωμα και όπως ανέφερε o προϊστάμενος της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Πειραιά Ηλίας Μπογιόκας «το θύμα φέρει επιπλέον ένα κάταγμα στο σπόνδυλο». Ένδειξη που οδηγεί τους αστυνομικούς στο συμπέρασμα πως όταν ο δράστης μαχαίρωνε το θύμα του στο κεφάλι, τον είχε ακινητοποιήσει με το γόνατο στην πλάτη». 

Την προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.