Latest News

Κυριακή 11 Απριλίου 2021

Συγκλόνισε ο επικήδειος του γιου του Καραϊβάζ: «Ο πατέρας μου θα συγχωρούσε και τους δολοφόνους του»!


Tο «τελευταίο αντίο» στον δημοσιογράφο Γιώργο Καραϊβάζ είπαν σήμερα, συγγενείς και φίλοι, στην ...

Καλλίφυτο Δράμας.

 

«Ο πατέρας μου αγαπούσε το καλό φαγητό, τη ζωή, την καλοπέραση και τους ανθρώπους και πιστεύω ότι θα συγχωρούσε και τους δολοφόνους του», είπε ο γιος του δημοσιογράφου που εκτελέστηκε την Παρασκευή έξω από το σπίτι του στον Άλιμο στον επικήδειο που εκφώνησε.

 

Όταν η σορός του Γιώργου Καραϊβάζ βγήκε από το παρεκκλήσι προκειμένου να οδηγηθεί στο νεκροταφείο για την ταφή, ο γιος του έβαλε να ακουστεί το γνωστό ζεϊμπέκικο, «το βουνό» καθώς ο πατέρας του αγαπούσε πολύ την ιδιαίτερη πατρίδα του και τα βουνά.

 

Η Καλλίφυτος, το χωριό του Γιώργου Καραϊβάζ, ήταν ο τόπος καταγωγής του που τον αγαπούσε ιδιαίτερα και το έδειχνε συνέχεια, είτε με φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, είτε με αναφορές στις τηλεοπτικές του εμφανίσεις, είτε με τις επισκέψεις του, σύμφωνα με όσα μεταδίδει το egnatia-press. 
 

Η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε, παρουσία του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Δράμας κ. Παύλου, από το εξωκκλήσι της Ζωοδόχου Πηγής, το οποίο βρίσκεται έξω από το χωριό. Ο δημοσιογράφος ήταν πρόσωπο ιδιαίτερα αγαπητό στην τοπική κοινωνία.