Latest News

Πέμπτη 15 Απριλίου 2021

Αλέξανδρος Κολλάτος: Το τελευταίο βίντεο που ανέβασε με τον αδερφό του, Άλκη (BINTEO- ΕΙΚΟΝΑ)


 Την τελευταία του πνοή έπειτα από ανακοπή καρδιάς άφησε χθες, ο Άλκης Κολλάτος, γιος του γνωστού σκηνοθέτη ...Δημήτρη Κολλάτου.

Ο Άλκης Κολλάτος ο οποίος έπασχε από αυτισμό, κατέληξε στο Τζάνειο Νοσοκομείο, έχοντας στο πλευρό του τον αδερφό του Αλέξανδρο.

Ο ίδιος πριν από μερικά χρόνια, είχε μιλήσει στην εφημερίδα Espresso για τον αυτιστικό αδελφό του, τονίζοντας πόσα πολλά είχε μάθει από εκείνον.

«Δίπλα στον αδελφό μου έμαθα ότι η ψυχική υγεία είναι πολύ σημαντικό πράγμα. Δεν ξέρω τι έμαθε εκείνος από μένα και φοβάμαι πως δεν θα το μάθω ποτέ.

Όταν είμαστε μαζί χορεύουμε, διασκεδάζουμε, είναι μέλος της παρέας μας. Περνάμε πολύ όμορφα. Είναι πολύ εντυπωσιακός ο Άλκης με τη συμπεριφορά ενός 8χρονου παιδιού σε σώμα 40άρη.

Ελπίζω και νομίζω ότι καταλαβαίνει ότι τον αγαπώ πολύ και ας με στενοχωρεί πάντα το ότι δεν είναι ένα παιδί σαν όλα τα άλλα» είχε πει μεταξύ άλλων.

Μάλιστα, ο Αλέξανρος Κολλάτος πριν από μερικές μέρες ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ένα βίντεο στο οποίο πρωταγωνιστεί ο Άλκης.

«Αδικο να ζω εγώ και να φύγει ο Αλκης»

Ο Δημήτρης Κολλάτος, συντετριμμένος από τον θάνατο του γιου του, αδυνατεί να συνειδητοποιήσει τη μεγάλη αυτή απώλεια.«Σήμερα το πρωί έφυγε ο Αλκης από ανακοπή στο Τζανειο νοσοκομείο, ο Αλέξανδρος ήταν διπλα του. Εγώ σπίτι μου τα ποδια μου με φοβερούς πόνους με κρατησαν σπίτι. Είναι άδικο να ζω εγώ και να φύγει ο Αλκης», έγραψε ο σκηνοθέτης στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.