Latest News

Τρίτη 6 Απριλίου 2021

Διπλό φονικό με θύματα δύο αδέλφια στη Μακρινίτσα – Συνελήφθη ο δράστης (BINTEO-EIKONA)


«Ήταν αποφασισμένος να σκοτώσει. Έφερε μαζί του μαχαίρι και, όταν έφθασε στο σπίτι που βρισκόταν η πρώην γυναίκα του...

αντιλήφθηκε ότι δύο πόρτες ήταν κλειδωμένες. Τις έσπασε, πέρασε μέσα από ένα κενό στα κάγκελα και άρχισε αμέσως να σπέρνει τον θάνατο».

Με αυτά τα λόγια περιγράφουν σε πόρταλ τις κινήσεις και την ψυχολογική κατάσταση του 31 ετών άνδρα που το απόγευμα της Δευτέρας 5 Απριλίου εισέβαλε στο πατρικό σπίτι της πρώην συζύγου του στη Μακρινίτσα και, κραδαίνοντας ένα μαχαίρι, τη μαχαίρωσε στον λαιμό.

Η γυναίκα φώναζε «βοήθεια, έχει έρθει να μας σκοτώσει. Σπάει την τζαμαρία για να μπει στο σπίτι μας», ενώ ο δράστης βρισκόταν σε κατάσταση αμόκ. Μέσα στο σπίτι, εκτός από την πρώην σύντροφό του Κωνσταντίνα Τσάπα, βρισκόταν και η μητέρα της, την οποία ο άνδρας τραυμάτισε ελαφρά στο πρόσωπο.



Το διπλό φονικό σημειώθηκε στη Μακρινίτσα το βράδυ της Δευτέρας, όταν ένας άνδρας, μπήκε σε σπίτι που βρισκόταν δύο αδέλφια άνδρας και γυναίκα περίπου 30 και 25 χρονών χρονών και τους κατάφερε θανατηφόρες μαχαιριές, με αποτέλεσμα να βρουν τον θάνατο.

Έπειτα από μεγάλη κινητοποίηση των αστυνομικών δυνάμεων που εξελίχθηκαν σε ανθρωποκυνηγητό με καταδίωξη στους στενούς δρόμους του Πηλίου, ο δράστης έπεσε σε μπλόκο της Αστυνομίας, ενώ κατευθυνόταν στο χωριό του τον Άγιο Βλάσιο, με το αυτοκίνητό του.

Σύμφωνα με το magnesianews.gr, ο άνδρας, που ήταν πρώην φίλος της νεαρής γυναίκας και το πιθανότερο είναι να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, μπήκε στο σπίτι, όπου βρισκόταν με τον αδελφό της και, άγνωστο για ποιο λόγο και κάτω από ποιες συνθήκες, τους μαχαίρωσε μέχρι θανάτου.

Η άτυχη γυναίκα φαίνεται να δέχτηκε τις μαχαιριές στην κοιλιά και στα πλευρά και ο άνδρας στην κοιλιά και στην καρδιά, με αποτέλεσμα να αφήσουν την τελευταία τους πνοή.

Το χρονικό

Το άγριο φονικό συνέβη στις 8 το απόγευμα, όταν ο 31χρονος πήγε στο σπίτι της οικογένειας και διαπληκτίστηκε έντονα με την σύζυγό του και τον αδελφό της, καθώς φέρεται ότι απαιτούσε να του δώσουν το παιδί του. Όμως, η νεαρή γυναίκα είχε κάνει ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του, που φέρονται ότι του απαγόρευαν την επικοινωνία με την ίδια και το παιδί.

Ξαφνικά, χωρίς ακόμη να έχει γίνει γνωστό τι προηγήθηκε, έβγαλε ένα μαχαίρι και άρχισε να το καρφώνει με μανία στα δυο αδέλφια, μπροστά στην έντρομη μητέρα τους! Πρώτη χτύπησε την άτυχη Κωνσταντίνα στην κοιλιά και στο πλευρά, σωριάζοντάς την αιμόφυρτη στο δάπεδο. Ο 30χρονος αδελφός της που προσπάθησε να αφοπλίσει το μαινόμενο 31χρονο, δέχθηκε πλήγματα από την κοφτερή λεπίδα στην κοιλιά και την καρδιά που προκάλεσαν το ακαριαίο θάνατό του! Η 28χρονη Κωνσταντίνα Τσάπα παρελήφθη από ασθενοφόρο, όμως παρ’ όλο που οι γιατροί στο νοσοκομείο έκαναν ό,τι ήταν δυνατό για να την κρατήσουν στη ζωή, άφησε την τελευταία της πνοή.

Αμέσως μετά το μακελειό, ο δολοφόνος τράπηκε σε φυγή, μπήκε στο αυτοκίνητό του και έφυγε με κατεύθυνση προς το σπίτι του, σε ένα άλλο χωριό του Πηλίου. Οι κινήσεις των αστυνομικών δυνάμεων που ειδοποιήθηκαν άμεσα για το διπλό έγκλημα, τον έκαναν να αλλάζει συνεχώς κατευθύνσεις, αλλά όλες οι δίοδοι ήταν αποκλεισμένες με αποτέλεσμα να συλληφθεί.