Latest News

Κυριακή 11 Απριλίου 2021

Διπλό φονικό στη Μακρινίτσα: «Δεν θυμάμαι τι έγινε» - Τι είπε στον ανακριτή ο 31χρονος δράστης

 Για αύριο Δευτέρα έχει προγραμματιστεί ο ορισμός ειδικού πραγματογνώμονα ώστε να αποφανθεί αν ο δράστης του διπλού φονικού στη Μακρινίτσα έχει το ακαταλόγιστο ή...

έπραξε συνειδητά.

 

Από τη γνωμάτευση θα κριθεί αν ο άνδρας προφυλακιστεί στις φυλακές Κορυδαλλού ή στο ψυχιατρείο των φυλακών, σύμφωνα με όσα μεταδίδει το τοπικό thenewspaper.gr. Σημειώνεται πως ο συνήγορος του κατηγορουμένου έχει ζητήσει την παρακολούθηση του δράστη από ειδικούς.

 

Σύμφωνα με τον συνήγορο υπεράσπισης ούτε ενώπιον του ανακριτή είχε συνείδηση του τι ακριβώς συμβαίνει. Μάλιστα, ρωτούσε αν στη διαδικασία θα ήταν παρών ο δολοφονημένος γαμπρός του ενώ απέκλεισε ότι η επίσης δολοφονημένη σύζυγός του θα είναι παρούσα, αφού πίστευε ότι «θα κρατούσε το παιδί τους».

 

Στον ανακριτή, επανέλαβε τη φράση που είχε πει αρχικά στους αστυνομικούς. «Έχω ένα μαύρο πέπλο» τόνιζε ξανά και ξανά, ενώ αρνήθηκε να ζητήσει συγγνώμη γιατί δεν είχε κάνει κάτι τόσο κακό. «Θυμάμαι μόνο ότι έσπασα το τζάμι της πόρτας» είπε. «Η πεθερά μου φώναζε ότι θα με κλείσει στο ψυχιατρείο. Μετά δε θυμάμαι τι έγινε» συμπλήρωσε και συνέχισε: «φεύγοντας συνάντησα τον αδερφό της γυναίκας μου και τον έσπρωξα, αφού δε βρήκα το παιδί μου στο σπίτι».

 

Την Παρασκευή σημειώθηκαν επεισόδια έξω από το δικαστικό μέγαρο του Βόλου, όπου συγγενείς, φίλοι, συγχωριανοί αλλά και απλοί πολίτες, είχαν συγκεντρωθεί για να αποδοκιμάσουν τον 32χρονο. Οι αστυνομικές δυνάμεις επιχείρησαν να συγκρατήσουν και να απωθήσουν τον κόσμο, ενώ τα επεισόδια συνεχίσθηκαν στην πλατεία Ελευθερίας καθώς κάποιοι προσπάθησαν να ακινητοποιήσουν το λεωφορείο της Αστυνομίας.