Latest News

Τρίτη 6 Απριλίου 2021

Διπλή δολοφονία στη Μακρινίτσα: «Δεν θυμάμαι τι έκανα» λέει ο 31χρονος δράστης

 


«Δεν θυμάμαι τι έκανα. Εγώ πήγα για να δω το παιδί μου και με εμπόδισαν» φέρεται να υποστήριξε στις αρχές, ο 31χρονος φερόμενος ως δράστης του διπλού φονικού στη... Μακρινίτσα Πηλίου.

 

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά ο φερόμενος ως δράστης συνέχισε λέγοντας ότι του απαγόρευσαν να δει το παιδί του και του είπαν ότι θα τον κλείσουν στο ψυχιατρείο.

 

«Θόλωσα, έσπρωξα τη γυναίκα μου και τον αδερφό της για να ανέβω στον πάνω όροφο που ήταν το παιδί μου. Δεν κατάλαβα ότι χρησιμοποίησα μαχαίρι. Έχω ένα σκοτεινό πέπλο» φέρεται να είπε ο  31χρονος.

 

Επισημαίνεται δε, ότι σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες σήμερα θα εκδικαζόταν η υπόθεση ακούσιας νοσηλείας του σε ψυχιατρική δομή, μετά από αίτημα που είχε καταθέσει στις 15 Ιανουαρίου η σύζυγός του.

 

Ο φερόμενος ως δράστης αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα Βόλου.

 

Υπενθυμίζεται ότι νωρίς το βράδυ της Δευτέρας στη Μακρινίτσα Πηλίου ο 31χρονος άνδρας που συνελήφθη φέρεται να σκότωσε με μαχαίρι την 28χρονη πρώην σύζυγό του και τον 30χρονο αδερφό της μέσα στο σπίτι τους.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες από την τοπική εφημερίδα «Ταχυδρόμος» η νεαρή γυναίκα είχε μεταβεί στο σπίτι της οικογένειάς της στη Μακρινίτσα, όπου βρίσκονταν ο αδερφός της. Στο σπίτι μετέβη και ο πρώην σύζυγος της γυναίκας, με τον οποίο ήταν σε διάσταση.

 

Όπως αναφέρουν τα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης, ο δράστης φέρεται να διαπληκτίστηκε, με την εν διαστάσει σύζυγό του και τον αδερφό της. Τότε, σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο δράστης επιτέθηκε με μαχαίρι στα δύο αδέρφια, σκοτώνοντάς τα.

 

Ο 30χρονος άνδρας έφερε μαχαιριές σε ζωτικά όργανα, η μία εκ των οποίων κάτω από την καρδιά, και κατέληξε επί τόπου.

 

Η αδερφή του μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Βόλου σε πολύ σοβαρή κατάσταση, όπου, λίγη ώρα αργότερα υπέκυψε στα τραύματά της.

 

Αμέσως μετά το αιματηρό επεισόδιο, ο πρώην σύζυγος της 28χρονης μπήκε στο αυτοκίνητό του και τράπηκε σε φυγή, με κατεύθυνση προς άλλο χωριό του Πηλίου.

 

Ακολούθησε καταδίωξη από αξιωματικούς της αστυνομίας, οι οποίοι λίγο μετά τις 21:30 κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν και να τον συλλάβουν.