Latest News

Τετάρτη 14 Απριλίου 2021

Επίθεση με καυστικό υγρό στην Κυψέλη: Γνωστός της 25χρονης ο δράστης - Τι ψάχνει η ΕΛ.ΑΣ.


 Γνωστός της 25χρονης, η οποία δέχτηκε επίθεση με καυστικό υγρό στην Κυψέλη, φέρεται να είναι ο δράστης με τις αρχές να βρίσκονται ήδη στα... ίχνη του. 

 

Η νεαρή γυναίκα, που είναι έγκυος, συνεχίζει να νοσηλεύεται στο στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» με εγκαύματα στο πρόσωπο και κυρίως στα χείλη, ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν πως σύντομα αναμένεται να πάρει εξιτήριο.

 

Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ, συνομίλησαν με την 25χρονη, η οποία στην κατάθεσή της, έδωσε σημαντικές πληροφορίες για την επίθεση οδηγώντας στο συμπέρασμα πως ο δράστης ήταν γνώριμό της πρόσωπο.

 


Οι αρχές έχουν βάλει στο επίκεντρο των ερευνών τον κύκλο επαφών της 25χρονης και πιθανές προσωπικές αντιπαραθέσεις, ενώ θα πραγματοποιηθεί επίσης ιατροδικαστική εξέταση, για να διαπιστωθούν οι βλάβες που προκάλεσε ο δράστης στην 25χρονη και να διευκρινιστεί το είδος του καυστικού υγρού.

 

Ο δράστης, σύμφωνα με την καταγγελία της 25χρονης, προσέγγισε τα ξημερώματα της Κυριακής στη Κυψέλη το θύμα με αυτοκίνητο, κατέβηκε, την έριξε στο έδαφος και της κάλυψε το πρόσωπο με πανί που ήταν εμποτισμένο με καυστικό υγρό, ενώ μετά την επίθεση εξαφανίστηκε.

 

Ο πλαστικός χειρουργός που την εξέτασε έκρινε ότι τα εγκαύματα δεν χρήζουν επέμβασης και μπορούν να επουλωθούν με αγωγή, ενώ η 25χρονη μεταφέρθηκε σε κατάσταση σοκ στο νοσοκομείο και χρειάστηκε η συνδρομή ψυχολόγου.

 

Η 25χρονη, που διανύει τον τέταρτο μήνα εγκυμοσύνης, δέχθηκε επίθεση ενώ περπατούσε επί της οδού Ηπείρου στο ύψος της Αγίας Κυριακής, στα Τουρκοβούνια.

 

Γείτονες της νεαρής κοπέλας, που συζεί εδώ και περίπου δύο χρόνια με το σύντροφό της στην Κυψέλη, κάνουν λόγο για ένα ήσυχο ζευγάρι.