Latest News

Τετάρτη 24 Μαρτίου 2021

"Στο βαθύ κόκκινο" παραμένει σταθερά ο Πειραιάς - Έγιναν "όλα καλά" ή κάτι πήγε στραβά με την πανδημία


"Όλα καλά" συνεχίζει να υποστηρίζει ότι έχουν γίνει με την αντιμετώπιση της πανδημίας του νέου κορωνοϊού η Δημοτική Αρχή Πειραιά, ενώ  καθημερινά πλέον η ευρύτερη περιοχή  Πειραιά παραμένει σταθερά στη δεύτερη θέση με τα περισσότερα νέα κρούσματα μετά το κέντρο της Αθήνας από τις αρχές του Μάρτιου.

"Έως τώρα λέγαμε ο Πειραιάς είναι κόκκινος λόγω του Ολυμπιακού, τώρα είναι στο βαθύ κόκκινο λόγω της πανδημίας" είπε χαρακτηριστικά ο διευθυντής των υγιεινομικών υπηρεσιών του Δήμου και πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά Νίκος Πλατανισιώτης, ενημερώνοντας το δημοτικό συμβούλιο της πόλης για την εξέλιξη της πανδημίας.

"Μια απλή βόλτα στο Πασαλιμανι, αρκεί για να καταλάβει κανείς που οφείλεται η  εξάπλωση της πανδημίας" υποστήριξε ο ίδιος κάνοντας λόγο για καθημερινά περίπου 400 νέα κρούσματα στους Δήμους της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιώς.




Όσον αφορά στο Δήμο Πειραιά έχουν εντοπιστεί κρούσματα σε περίπου 40 εργαζόμενους μόνο το τελευταίο διάστημα, αποκάλυψε ο Ν. Πλατανισιώτης, ο οποίος υποστήριξε πως από την ιχνηλάτηση προκύπτει ότι δεν είχαν "κολλήσει" στο Δημαρχείο, όπου δεν επιτρέπεται να προσέρχονται δημότες λόγω των μέτρων για την αποτροπή της διάδοσης του κορωνοϊού.



Πάντως, από την Δημοτική Αρχή Πειραιά πιστεύουν ότι τα έχουν κάνει όλα καλά και με το παραπάνω  μάλιστα για την αντιμετώπιση της πανδημίας αλλά φαίνεται εκ του αποτελέσματος πως κάτι πήγε στραβά  και ανάποδα με τον Πειραιά να βρίσκεται στο κόκκινο ένα χρόνο μετά την εμφάνιση της πανδημίας του κορωνοϊού... 

Η εξέλιξη αυτή ήταν λίγο πολύ αναμενόμενη για τον Πειραιά, απλά κάποιοι δεν ήθελαν να δουν την πραγματικότητα...

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΈΓΡΑΦΕ ΤΟ REPORTAZ NET ΑΡΧΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 

Δήμος Πειραιά: Με πυροτεχνήματα στη μάχη κατά κορωνοϊου