Latest News

Τετάρτη 10 Μαρτίου 2021

Νέα Σμύρνη: Συνελήφθη ο «Ινδιάνος» που έριξε τον αστυνομικό από τη μοτοσικλέτα (BINTEO)


 Φαίνεται ότι οι εξελίξεις σχετικά με τον τραυματισμό αστυνομικού της ομάδας ΔΡΑΣΗ κατά τα επεισόδια της Τρίτης στη Νέα Σμύρνη «τρέχουν» με ...ταχείς ρυθμούς.

Έτσι, μετά τον εντοπισμό ανάμεσα στους συλληφθέντες ενός 22χρονου που φέρεται να συμμετείχε στον ξυλοδαρμό του αστυνομικού, πληροφορίες θέλουν να έχει συλληφθεί και ο άνθρωπος που του επιτέθηκε αρχικά και τον έριξε από τη μοτοσικλέτα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δράστης της αρχικής επίθεσης είναι 30χρονος Έλληνας Ιρακινής καταγωγής, που είναι γνωστός με το παρατσούκλι «Ινδιάνος» και, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές εντοπίστηκε σε αποθήκη στο Σχιστό και συνελήφθη.

Μάλιστα, ανέφερε ότι ο νεαρός είναι γνώριμος στις αρχές από υποθέσεις οπαδικής βίας, ωστόσο, η ΕΛ.ΑΣ. ακόμα δεν επιβεβαιώνει τη σύλληψη, αρκούμενη να αναφέρει ότι ο συγκεκριμένος έχει ταυτοποιηθεί πλήρως.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα έγινε γνωστό ότι 22χρονος που συνελήφθη την Τρίτη κατηγορείται ότι ήταν ένας από εκείνους που ξυλοκόπησαν τον αστυνομικό. κατά τα εκτεταμένα επεισόδια στη Νέα Σμύρνη

Ο 22χρονος, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες προέρχεται από ομάδα χούλιγκανς, ενώ από τον ίδιο χώρο εκτιμάται ότι προέρχονται οι περισσότεροι από τους δράστες.