Latest News

Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2021

Τηλε-συνεδρίαση στο Δημοτικό Συμβούλιο Πειραιά

 Με μόλις πέντε θέματα στην ημερήσια διάταξη προγραμματίζει να συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Πειραιά...

διά τηλεδιάσκεψης, την Τετάρτη 3-2-2021 και ώρα 15:30.

Το ενδιαφέρον αναμένεται να επικεντρωθεί στη συζήτηση - ενημέρωση για τη διαχείριση των απορριμμάτων στον Πειραιά καθώς και στα προ- ημερησία θέματα που θα τεθούν από τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης προς τη Δημοτική Αρχή του Δημάρχου Γιάννη Μώραλη. 

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

1. Συζήτηση – ενημέρωση για τη διαχείριση απορριμμάτων Πειραιά.

2. Εισήγηση γνωμοδότησης για την έγκριση περιβαλλοντικών όρων της μελέτης με τίτλο: “Κτιριακό Συγκρότημα Εμπορικής Χρήσης με Υπόγειο Πάρκινγκ” της εταιρίας Develco Εκμετάλλευση Ακινήτων Μονοπρόσωπη Ανώνυμη Εταιρία.

3. Ορισμός του μονίμου υπαλλήλου του Δήμου Πειραιά Αποστόλου Ιωάννη του Εμμανουήλ, ως υπεύθυνου λογαριασμού της χρηματοδότησης για το έργο: ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ 2021 ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ.

4. Έγκριση ή μη των αποφάσεων της Επιτροπής Επίλυσης Φορολογικών Διαφορών, από τη συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε στις 21-01-2021, σύμφωνα με τις οποίες συμβιβάστηκαν δύο υπόχρεοι για παραβάσεις αυθαίρετης χρήσης κοινόχρηστων χώρων του έτους 2018.

5. Έγκριση της τέλεσης του Μνημοσύνου των 63 πεσόντων αεροπόρων μας, με το C-130 748 στο όρος Όρθρυς (5-2-1991), που θα τελεσθεί στο μνημείο που βρίσκεται στην Πλατεία “Ηρώων Αεροπόρων και Πεσόντων C-130” στον Πειραιά.