Latest News

Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2021

Δήμος Πειραιά: Όμορφος κόσμος, ηθικός, αγγελικά πλασμένος


Την ανάθεση πολιτιστικών εκδηλώσεων και δρώμενων από τον Δήμο Πειραιά αλλά και από τη ΔΗΡΑΠσε εταιρεία που ανήκει στη σύζυγο του δημοτικού συμβούλου της πλειοψηφίας...Αντώνη Νικοπολίδη,  παραδέχτηκε ο Δήμαρχος Γιάννης Μώραλης απαντώντας σε σχετική ερώτηση του δημοτικού συμβούλου με την παράταξη «Πειραιάς για όλους», Δημήτρη Γκερλέ.

Μάλιστα, όπως επεσήμανε ο Δημήτρης Γκερλές, το Δημοτικό Συμβούλιο ουδέποτε είχε ενημερωθεί για τις αναθέσεις, οι οποίες έγιναν προφανώς από τον ίδιο τον Δήμαρχο και από τον πρόεδρο της ΔΗΡΑΠ.

Ειδικότερα, όπως σημειώνει ο ίδιος,   κατά την προ ημερήσιας διάταξης συζήτηση στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου (03.02.2021) ο κ. Μώραλης υπεραμύνθηκε της επιλογής, λέγοντας ότι ο κ. Νικοπολίδης έχει τιμήσει το ελληνικό ποδόσφαιρο, είναι καλός οικογενειάρχης, καθαρός, άτεγκτος, ενώ υποστήριξε ότι δεν συντρέχουν λόγοι... κωλύματος, αφού δεν είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΗΡΑΠ!

Επομένως, όπως συμπεραίνει ο δημοτικός σύμβουλος του συνδυασμού "Πειραιάς για Όλους", αφού κατά τον κ. Δήμαρχο δεν υπάρχει κώλυμα, ας συνεχίσει ο ίδιος ή ο πρόεδρος της ΔΗΡΑΠ να αναθέτουν εκδηλώσεις στη σύζυγο του συγκεκριμένου δημοτικού συμβούλου ή όποιου άλλου συμβούλου του συνδυασμού τους «Πειραιάς Νικητής»...

@ Όμορφος κόσμος, ηθικός, αγγελικά πλασμένος...