Latest News

Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2021

Ποια είναι τα τέσσερα θέματα της τηλε-συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά

 


Με μόλις τέσσερα θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδριάζει διά τηλεδιάσκεψης το δημοτικό συμβούλιο Πειραιά... την Πέμπτη 11-2-2021 και ώρα 16:00.

Τα τέσσερα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι τα εξής: 

1. Μερική αναμόρφωση του Προϋπολογισμού του Δήμου οικονομικού έτους 2021 (1η). 

2. Λήψη απόφασης για: α) την έγκριση της οικονομοτεχνικής μελέτης βιωσιμότητας για τη σύσταση Αναπτυξιακού Οργανισμού ΟΤΑ του Δήμου Πειραιά, β) τη Σύσταση Αναπτυξιακού Οργανισμού ΟΤΑ του Δήμου Πειραιά, γ) την έγκριση του σχεδίου Καταστατικού του Αναπτυξιακού Οργανισμού, δ) την έγκριση της εισφοράς ποσού ενός εκατομμυρίου ευρώ (1.000.000,00 €) για τη συμμετοχή του Δήμου Πειραιά στο Μετοχικό κεφάλαιο του Αναπτυξιακού Οργανισμού ΟΤΑ Δήμου Πειραιά και ε) την παροχή εξουσιοδοτήσεων για τις απαραίτητες διαδικαστικές ενέργειες. 

3. Ονομασία ανώνυμης οδού που βρίσκεται στο πλάι της εκκλησίας του Αγ. Ελευθερίου, μεταξύ των οδών Αγίου Ελευθερίου και Ελικώνος, στα Καμίνια, Ο.Τ. 38/Τ.25 σε οδό «Πλατεία Αγίου Ελευθερίου».

4. Έγκριση πρακτικών της Γνωμοδοτικής Επιτροπής και επαναπροσδιορισμός του πίνακα κατάταξης, μετά τις εγγραφές και διαγραφές βρεφών και νηπίων, στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δήμου μας.