Latest News

Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2021

Δήμος Πειραιά: Πιο ετοιμότητα παγώνεις και μένεις... παγωτό! - Που είναι ο χιονοδρόμος, ο,ε,ο;

 

"Παγώνει" το σόου με την ετοιμότητα του Δήμου Πειραιά απέναντι στην επιδρομή της κακοκαιρίας Μήδεια" που ...

έκανε αισθητή την εμφάνισή της στην πόλη.


Όπως υποστήριξε ο Δήμαρχος Γιάννης Μώραλης, ο δήμος Πειραιά είχε τεθεί σε ετοιμότητα από το Σάββατο και έτσι σήμερα δεν αντιμετώπισε σοβαρά προβλήματα! 

( σ.σ. Προφανώς, η ετοιμότητα αφορούσε το 4Χ4 αγροτικό με την πατέντα μπροστά που ήταν παρκαρισμένο στο Πασαλιμάνι ).

«Ακούσαμε κάποια πικρόχολα σχόλια, όταν το Σάββατο βγάλαμε τις αλατιέρες και τα εκχιονιστικά στην πλατεία Κανάρη, αλλά δεν μας απασχολεί» σημείωσε ο δήμαρχος Πειραιά.

 (σ.σ.Καλά, ποιοι έκαναν αυτά τα σχόλια για το σόου της ετοιμότητας του Δήμου Πειραιά;)

Παράλληλα, ο δήμαρχος Πειραιά επανέλαβε ότι οι πολίτες που βγαίνουν πεζοί στους δρόμους θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί καθώς όταν λιώσει το χιόνι θα δημιουργηθεί πάγος.

(σ.σ. Αλήθεια, πόσο αλάτι έριξε ο Δήμος Πειραιά στους δρόμους της πόλης για να έχουμε μια πιο ακριβή εικόνα για την ετοιμότητα που παγώνει και σε αφήνει ...παγωτό)!

Πάντως ο Δήμος Πειραιά βρέθηκε για μια ακόμη φορά στην πρώτη γραμμή και στην αντιμετώπιση της χιονόπτωσης από τη επέλαση της κακοκαιρίας "Μήδεια".

(σ.σ. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο πως  παρόλο που  ο δήμος Πειραιά είναι παράκτιος, όπως σημειώνει το Peiraiko-kyma,  "ο τέως δήμαρχος  και νυν δημοτικός σύμβουλος κ. Χρήστος Αγραπίδης επί δημαρχίας του είχε διορίσει τον ανιψιό του (με το ίδιο επίθετο) με την ιδιότητα του  χιονοδρόμου, o οποίος αναζητείται  για να κατευθύνει τους πολίτες σε δρόμους  και πεζοδρόμια.Ιδιαιτέρως στα ψηλά: Προφήτη Ηλία, λόφο Βώκου, Άγιο Βασίλη, Χατζηκυριάκειο...".