Latest News

Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2021

Τηλε- διάσκεψη στο Δημοτικό Συμβούλιο Πειραιά

 


Με 8 θέματα στην ημερήσια διάταξη προγραμματίζεται να συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Πειραιά ...διά τηλεδιάσκεψης στις 4.00 το απόγευμα της Τετάρτης.

Ενδιαφέρον αναμένεται να έχει η προ ημερησίας συζήτηση, ενώ από τα προγραμματισμένα θέματα ξεχωρίζουν τα δύο για την ΔΗΡΑΠ που αφορούν στην έγκριση του σχεδίου δράσης και την επιχορήγηση 1.600.00 ευρώ το 2021.


 

                                                 ΘΕΜΑΤΑ  ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ  ΔΙΑΤΑΞΗΣ


1. Συζήτηση και λήψη απόφασης επί της υπ’ αρ. 30/2021 απόφασης Δ.Σ., που αφορά στον Αναπτυξιακό Οργανισμό του Δήμου Πειραιά, κατόπιν σχετικού  αιτήματος της Δημοτικής Παράταξης «Πειραιάς για Όλους».


2. Εξώδικος ή μη συμβιβασμός μεταξύ του Δήμου και της εταιρείας ΣΥΝΤΗΞΗ Α.Ε. που αφορά βεβαιωμένες οφειλές της από μισθώματα (μετά από την με αρ. 71/2021 ομόφωνη απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής).                                                    

3.    Έγκριση ή μη καταγγελίας αόριστης μίσθωσης της μισθώτριας εταιρείας ΣΥΝΤΗΞΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ, από το Δημοτικό κατάστημα της Ιωννιδείου Σχολής επί της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου.                     


4. Έγκριση του Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης (ΟΠΔ) οικονομικού έτους 2021 της Δημοτικής  Ραδιοφωνίας Πειραιά «ΔΗ.ΡΑ.Π».



5.      Έγκριση επιχορήγησης του Δήμου Πειραιά προς τη Δημοτική Ραδιοφωνία Πειραιά (ΔΗ.ΡΑ.Π) οικονομικού έτους 2021, ποσού 1.600.000,00 € και καταβολή της σε οκτώ μηνιαίες δόσεις.


6. Καθορισμός του αριθμού των δόσεων που αφορούν την καταβολή του ετήσιου τέλους των αδειών κοινοχρήστων χώρων του έτους 2021 από ιδιοκτήτες κουβουκλίων περιπτέρων και εκμισθωτές περιπτέρων.                                                       


7. Έγκριση ή μη χορήγησης άδειας για την τοποθέτηση επιγραφής-τόξου κατεύθυνσης επί στύλου, στο πεζοδρόμιο έξω από φαρμακείο στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου 69-71.

                                                                                               


8. Έγκριση υλοτομίας ενός δένδρου φοινικοειδούς Ουασιγκτωνίας στο πεζοδρόμιο Π. Πατρών Γερμανού & Χαλκίδος στην περιοχή την Π. Κοκκινιάς & αντικατάστασή του με νέο που θα ορίσει η Υπηρεσία του είδος και το χώρο.