Latest News

Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2021

Πέννυ Μπαλτατζή: «Έκανα διακοπή κύησης εξίμισι μηνών - Θα μπορούσαμε να το έχουμε προλάβει»(ΒΙΝΤΕΟ)

 


Στο σημείο συνάντησης βρέθηκαν η Θάλεια Ματίκα και η Πέννυ Μπαλτατζή οι οποίες... παρά το γεγονός ότι έκαναν τη γνωριμία τους για πρώτη φορά μπροστά στις κάμερες της εκπομπής, χάρισαν στους τηλεθεατές μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση.

Οι δυο γυναίκες έκατσαν αντικρυστά η μία στην άλλη και σαν να γνωρίζονταν από πάντα, μίλησαν για όλα όσα τις καθόρισαν, τα μαθήματα που πήραν και παίρνουν καθημερινά από το ταξίδι της μητρότητας, αλλά και πώς κατάφεραν να φθάσουν στο σήμερα κάνοντας αυτό που αγαπούν. 

Μεταξύ άλλων,  η Θάλεια Ματίκα  εξέφρασε πόσο τυχερή αισθάνεται που έχει στην ζωή της τον Τάσο Ιορδανίδη, χωρίς την προτροπή του οποίου δεν θα είχε γίνει ποτέ μητέρα, όπως εξομολογείται, ενώ από την άλλη, η Πέννυ Μπαλτατζή, μίλησε για τις τέσσσερις άτυχες εγκυμοσύνες που είχε πριν αποκτήσει το μωρό της. 

"Είχα τέσσερις ατυχίες στο θέμα εγκυμοσύνη. Η πρώτη ήταν πολύ μεγάλη ήμουν εξίμισι μηνών, έκανα διακοπή. Έκανα γέννα γιατί είχα πρώιμη ανεπάρκεια πλακούντα, έπρεπε να κάνω απλά ενεσούλες για την θρομβοφιλία μου και that’s it. Θα μπορούσαμε να το έχουμε προλάβει. Αν γνώριζα το θέμα της θρομβοφιλίας μου… Είναι πολύ σημαντική η κληρονομικότητα" ανέφερε χαρακτηριστικά.