Latest News

Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2021

Τι άλλαξε στο νέο Ράδιο Αρβύλα


 Το Ράδιο Αρβύλα επανήλθε στην τηλεόραση, αλλαγμένο ενδυματολογικά –με σκούρα κοστούμια όλοι οι συντελεστές της που βγαίνουν στον αέρα– αλλά όχι... ανανεωμένο θεματολογικά.

Ανακυκλώνεται το παλιό χιούμορ της εκπομπής, επανέρχονται τα βιασμένα γέλια των παρουσιαστών ακούγονται ξανά οι ίδιες ατάκες, αναδεικνύονται σατιρικά τα ίδια πρόσωπα (Τάκης Τσουκαλάς, Στέφανος Χίος κ.ά), επαναλαμβάνεται το κρύο ανέκδοτο του Στάθη Παναγιωτόπουλου.

Γενικά διατηρήθηκε (σωστά σε ένα ποσοστό) ο παλιός σκελετός, όμως χωρίς να μπαίνουν καινούργια στοιχεία που χρειάζονται σε ένα νέο ξεκίνημα. Τα δελτία Τύπου που προηγήθηκαν μας είχαν προϊδεάσει για σχολιασμό της άμεσης επικαιρότητας (της ημέρας δηλαδή) καθώς υπόσχονταν ότι «οι ειδήσεις μέσα από το Ράδιο Αρβύλα αποκτούν μια άλλη διάσταση», ωστόσο πολλά θέματα είχαν «παρελθούσα επικαιρότητα», ακόμα και πέραν του μηνός. 

Ωστόσο, το εγχείρημα των Αρβύλων είναι δύσκολο, με τις καθημερινές εκπομπές, σε μια τηλεοπτική ζώνη με μεγάλο ανταγωνισμό (8-9 μ.μ.), και θα περιμένουμε τις επόμενες ημέρες για πιο καθαρά συμπεράσματα.

Προς το παρόν οι Αρβύλες δεν είναι «πιο απολαυστικοί από ποτέ», όπως ανέφερε πρόσφατο δελτίο Τύπου, αλλά μπορεί να γίνουν.