Latest News

Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2021

Κρήτη: Βίντεο ντοκουμέντο από το τροχαίο που κόστισε τη ζωή σε μάνα και κόρη (Σκληρές εικόνες)

 


Σοκ προκαλούν οι εικόνες από το βίντεο ντοκουμέντο που καταγράφει καρέ-καρέ την τρομακτική σύγκρουση στη διασταύρωση Φανερωμένης-Γαλιάς στις Μοίρες, κόβοντας το νήμα της ζωής της 37χρονης Όλγας Φραγκιαδάκη και της 3χρονης κορούλας της Στέλλας. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Στο βίντεο, το οποίο παρουσίασε το Mega, διαφαίνεται η σφοδρότητα της σύγκρουσης αλλά και το ότι το αμάξι στο οποίο επέβαιναν μάνα και κόρη αμέσως μετά την πρόσκρουση του αγροτικού, πήρε φωτιά, κόβοντας το νήμα τις ζωής για την 37χρονη και το παιδί της.

Το αυτοκίνητο που οδηγούσε η 37χρονη μητέρα, είχε σχεδόν περάσει τη διασταύρωση, σε απόσταση μόλις λίγων μέτρων από το σπίτι της οικογένειας όταν συγκρούστηκε με το αγροτικό αυτοκίνητο.

Όπως αναφέρει το cretalive.gr, το υλικό το οποίο εξετάζεται ενδελεχώς από τις αρχές για τα αίτια και τις συνθήκες του θανατηφόρου τροχαίου που συγκλόνισε την Κρήτη, προέρχεται από κλειστό κύκλωμα ασφαλείας παρακείμενου σπιτιού και αποτυπώνει τη σφοδρότητα της σύγκρουσης του ΙΧ της άτυχης αστυνομικού με το αγροτικό.

Την υπόθεση χειρίζονται οι αστυνομικοί του Τμήματος Φαιστού, οι οποίοι προσπαθούν να εξακριβώσουν τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το μοιραίο.