Latest News

Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2021

Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα της Μελάνια Τραμπ ως Πρώτη Κυρία [ΒΙΝΤΕΟ]

 


Σε ένα βίντεο διάρκειας λίγο περισσότερο από 6,5 λεπτά η απερχόμενη Πρώτη Κυρία Μελάνια Τραμπ, στέλνει το δικό της τελευταίο μήνυμα από τον... Λευκό Οίκο. 

  Ήταν τιμή μου που βρέθηκα σε αυτή τη θέση λέει η Μελάνια Τραμπ αποχαιρετώντας τους Αμερικανούς ως Πρώτη Κυρία.  

 Δεν παρέλειψε, δε στο μήνυμά της να αναφερθεί και στην πανδημία του κορωνοϊού, ευχαριστώντας τους υγειονομικούς για την προσφορά τους, τους δασκάλους, όσους εργάζονται στην υπηρεσία παράδοσης φαγητού κλπ.

   «Η βία δεν είναι ποτέ η λύση και ποτέ δεν θα αιτιολογείται» τονίζει στο μήνυμά της η Μελανια Τραμπ.   

«Εκμεταλλευτείτε κάθε ευκαιρία να δείξετε συμπόνοια στους άλλους. 

Σε κάθε περίσταση ζητώ από όλους τους Αμερικάνους (...) να επικεντρώνονται σε αυτά που μας ενώνουν, να ξεπερνούν όσα μας διχάζουν, να επιλέγουν πάντα την αγάπη από το μίσος, την ειρήνη από τη βία και τους άλλους αντί για τον εαυτό τους», σημειώνει η Πρώτη Κυρία.  

 «Τα τέσσερα τελευταία χρόνια ήταν αξέχαστα», τονίζει η 50χρονη Μελάνια Τραμπ. 

«Καθώς ο Ντόναλντ κι εγώ ολοκληρώνουμε την παραμονή μας στον Λευκό Οίκο σκέφτομαι όλους τους ανθρώπους που κρατώ στην καρδιά μου και τις απίστευτες ιστορίες τους αγάπης, πατριωτισμού και αποφασιστικότητας» αναφέρει σε μία μόνο σύντομη αναφορά στον σύζυγό της,   

«Όταν έφτασα στον Λευκό Οίκο σκέφτηκα την ευθύνη που αισθανόμουν πάντα ως μητέρα να ενθαρρύνω, να προσφέρω δύναμη και να διδάσκω τις αξίες του καλού» επισημαίνει μεταξύ άλλων.  

 Υπενθυμίζεται ωστόσο ότι η Μελάνια Τραμπ δεν έχει επικοινωνήσει με τη Τζιλ Μπάιντεν για θέματα που αφορούν στη μετάβαση του ρόλου της ως Πρώτη Κυρία.  

 Παράδοση η απερχόμενη πρώτη κυρία των ΗΠΑ καλεί τη νέα για να της κάνει ξενάγηση στον Λευκό Οίκο. 

Ωστόσο χθες πρόσωπο από το περιβάλλον της Τζιλ Μπάιντεν επεσήμανε ότι η σύζυγος του Τζο Μπάιντεν εκτίμησε ότι δεν έχει νόημα για κάτι τέτοιο, καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ δεν έχει αναγνωρίσει τη νίκη του συζύγου της. Το ίδιο πρόσωπο πρόσθεσε εξάλλου ότι η Τζιλ Μπάιντεν γνωρίζει καλά τον Λευκό Οίκο καθώς ο σύζυγός της έχει διατελέσει αντιπρόεδρος των ΗΠΑ επί προεδρίας Μπαράκ Ομπάμα.