Latest News

Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2021

"Επιδημία" παραιτήσεων στην ΚΟΔΕΠ του Δήμου Πειραιά

 
"Επιδημία" παραιτήσεων φαίνεται πως "χτύπησε" το Διοικητικό Συμβούλιο  της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Πειραιά (ΚΟ.Δ.Ε.Π.) εν μέσω πανδημίας...

του κορωνοϊού.

Συνολικά τρεις παραιτήσεις, ενός τακτικού και δύο αναπληρωματικών μελών του Δ.Σ. έγιναν  εντελώς αθόρυβα και σιωπηλα όπως άλλωστε χαρακτηρίζονται γενικώς οι κοινωνικές δράσεις της ΚΟΔΕΠ μέσω προγραμμάτων, το τελευταίο διάστημα.

Οι τρεις παραιτήσεις αποκαλύφθηκαν μέσα από τα θέματα ημερήσιας διάταξης του  προσεχούς Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά, όπου περιλαμβάνονται  μεταξύ άλλων οι αντικαταστάσεις των τριών μελών του Δ.Σ. της ΚΟΔΕΠ. 

Ειδικότερα, 

                                                ΘΕΜΑΤΑ  ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ  ΔΙΑΤΑΞΗΣ


 1.    Αντικατάσταση ενός τακτικού μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Πειραιά (ΚΟ.Δ.Ε.Π.) λόγω παραίτησης. 



2.    Αντικατάσταση δύο (2) αναπληρωματικών μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Πειραιά (ΚΟ.Δ.Ε.Π.) λόγω παραίτησής τους.



Το ΔΣ της ΚΟΔΕΠ είναι 11μελές και χαρακτηρίζεται ως "οικογενειακό", αλλά δεν είναι πρώτη φορά που καταγράφονται παραιτήσεις για διάφορους λόγους, τον τελευταίο ενάμιση χρόνο της θητείας του. 

Οι λόγοι των παραιτήσεων μπορεί επισήμως να μην έχουν γίνει γνωστοί, αλλά προκαλούν απορίες και ερωτηματικά, είτε πρόκειται για τυχόν διαφωνίες στις όποιες κοινωνικές δράσεις της ΚΟΔΕΠ, είτε πρόκειται για απλή αδιαφορία των μελών που κάποιοι τους επέλεξαν και φαίνεται πως έκαναν λάθος...