Latest News

Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2021

Ξυλοδαρμός σταθμάρχη στο Μετρό:«Μην πέσουν σε κανένα μ@λ@κ@ ασφαλίτη»: Οι διάλογοι του αστυνομικού με τη μητέρα των δύο αδελφών

 


Oδηγίες έδινε ο ειδικός φρουρός της ομάδας ΔΙΑΣ στη μητέρα των δύο ανήλικων που ξυλοκόπησαν τον 53χρονο σταθμάρχη στον σταθμό ...της Ομόνοιας.

Όπως φαίνεται στις τηλεφωνικές επαφές με την μητέρα των ανήλικων, όπως παρουσιάστηκαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, ο ειδικός φρουρός έδινε εντολές για το πως θα κινηθούν.

Ειδικός Φρουρός: Λοιπόν, άκου να δεις, αυτή την ψάχνουν όλοι γιατί είναι βαρβάτη σύλληψη. Κατ΄αρχήν μην βγουν από το σπίτι. Μην κάνουν το αστείο να το κουνήσουν από το σπίτι, αν δεν μιλήσεις με το δικηγόρο. Ούτε τι να σου πω, να πετάξουν τα σκουπίδια

Μητέρα: Ναι

Ειδικός Φρουρός: Για να μην πέσουν σε κανένα μ… ασφαλίτη και πως φέρονται βλέπεις γιατί ακούνε για οπαδικά. Είδες τι είπαν τώρα στην τηλεόραση μόλις 

Μητέρα: Όχι

Σε κάποια άλλη στιγμή η μητέρα των ανήλικων, ενημερώνει τον ειδικό φρουρό για ένα αυτοκίνητο που πέρασε έξω από το σπίτι, ώστε να διαπιστώσει αν ανήκει στην ΕΛ.ΑΣ.

Μητέρα: ΥΝΧ 7660

Ειδικός Φρουρός: ΝΧ που λέμε Νικόλας;

Μητέρα: Νικόλας Χ

Ειδικός Φρουρός: Όχι Μ;

Μητέρα: Όχι Μ Μανώλης, Ν Νικόλας. Γιατί θα το δεις τώρα;

Ειδικός Φρουρός: Τώρα δουλεύει η αλλαγή μου. Έχω ρεπό εγώ. Θα πάρω τηλέφωνο να ρωτήσω

Μητέρα: Αλλά δεν νομίζω να ήταν σχετικός  να οδηγεί. Με το ζόρι όπισθεν και πήγε ανάποδα ο βλάκας.

Κι άλλο άτομο φέρεται να γνώριζε για το περιστατικό με τον ξυλοδαρμό του σταθμάρχη του Μετρό από τους δυο ανήλικους.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το Open TV, στην υπόθεση του ξυλοδαρμού εκτός του αστυνομικού, εμπλέκεται και τρίτο πρόσωπο με το οποίο συνομίλησε τηλεφωνικά η μητέρα των ανήλικων και το οποίο της έδινε οδηγίες για το πώς να αποκρύψει την πράξη τους.

Συγκεκριμένα στις συνομιλίες που περιλαμβάνονται στη δικογραφία, η μητέρα των δύο ανήλικων φαίνεται να συνομιλεί με ένα συγγενικό - φιλικό πρόσωπο σχεδόν καθημερινά και μάλιστα πολλές φορές κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Η μητέρα περιγράφει και συζητά με το πρόσωπο αυτό την κατάσταση και τους φόβους της.

Το πρόσωπο με το οποίο μιλά η μητέρα των ανήλικων, παρόλο που γνωρίζει ποιοι είναι οι φερόμενοι ως δράστες της επίθεσης στον σταθμάρχη, δεν φαίνεται σε καμία συνομιλία να συμβουλεύει να παραδοθούν τα παιδιά και να ζητήσουν «συγγνώμη», όπως αναφέρει το Open.

Μία από τις χαρακτηριστικές συνομιλίες της μητέρας με το πρόσωπο αυτό αποκάλυψε το Open: «Έχουμε πολλά, ότι θα βγάλουν τα πρόσωπά τους, μιλάμε και ακούμε για ανθρωποκτονίες και τέτοια», ενώ το φιλικό πρόσωπο απαντά: «Σου είπα θα ακούσεις πολλά, θα πουν πολλά για να φοβηθείτε. Αφού δεν έχουν έρθει μπορεί να μην τους έχουν ταυτοποιήσει ακόμα. Άστους να λένε».