Latest News

Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2021

Άγριες Μέλισσες: Σε απόγνωση η Ασημίνα - Όλοι μαθαίνουν ότι ο μικρός Σέργιος δεν είναι δικό της παιδί

 


Με πολλές εκπλήξεις και ανατροπές επέστρεψαν οι Άγριες Μέλισσες το 2021, απογειώνοντας το ενδιαφέρον του ...τηλεοπτικού κοινού. 

Στα επόμενα επεισόδια μυστικά έρχονται άξαφνα στο φως, κόντρες οδηγούνται στα άκρα, φέρνοντας απρόσμενες εξελίξεις στο Διαφάνι.

Ο Τάκης εμφανίζεται μπροστά στην Ασημίνα και την επειλεί να αποκαλύψει ότι ο Σέργιος είναι παιδί της Δρόσως. Εκείνη, τρομοκρατημένη το αποκαλύπτει στον Νικηφόρο.

Κι ενώ η Ελένη ζητάει από τον Τάκη να φύγει από το σπίτι τους, εκείνος πεισμώνει και αποφασίζει να παίξει το τελευταίο του χαρτί. Σύμφωνα με όσα γράφει για τις Άγριες Μέλισσες το περιοδικό TV O’CLOCK, ο Τάκης εισβάλλει στο σπίτι των Σεβαστών και αποκαλύπτει σε όλους την αλήθεια για την πραγματική μητέρα του μικρού Σέργιου.

Η αποκάλυψη του μυστικού της Ασημίνας και του Νικηφόρου φέρνει τα πάνω κάτω στην οικογένεια, με τον Κωνσταντή να δίνει τη χαριστική βολή... Ο Δούκας είναι σοκαρισμένος με την αποκάλυψη και τα ψέματα του γιου του και της Ασημίνας, η οποία, απεγνωσμένη, προειδοποιεί τη Δρόσω πως δεν πρόκειται να χάσει το παιδί της...