Latest News

Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2021

Πειραιάς: Γυναίκα βρέθηκε νεκρή σε μπαλκόνι! - Έβαλε μόνη της φωτιά στο διαμέρισμα...(ΕΙΚΟΝΕΣ)


Μία γυναίκα έχασε τη ζωή της  σε διαμέρισμα στον Πειραιά...

πιθανότατα, από φωτιά.

Νεκρή εντοπίστηκε μια ηλικιωμένη γυναίκα 83 ετών σε μπαλκόνι διαμερίσματος πρώτου ορόφου επί της οδού Σάμου στον Πειραιά. Είχε προηγηθεί μικρής έκτασης πυρκαγιά στο διαμέρισμά της, ενώ στο σημείο επιχείρησαν δύο πυροσβέστες με ένα όχημα.

Την πυρκαγιά φαίνεται πως έβαλε η ίδια η γυναίκα προκειμένου να αυτοκτονήσει. Μετά από έρευνα των Αρχών στο διαμέρισμα, εντοπίστηκε ένα χειρόγραφο σημείωμα στο οποίο η ηλικιωμένη γυναίκα εξηγούσε τους λόγους για τους οποίους έβαλε τέλος στη ζωή της.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις η ηλικιωμένη προκάλεσε την πυρκαγιά χρησιμοποιώντας εύφλεκτο υγρό. Οι γείτονες είδαν την φωτιά από το μπαλκόνι του διαμερίσματος και τότε ειδοποίησαν την Πυροσβεστική. Μετά το τέλος της επιχείρησης η ηλικιωμένη γυναίκα βρέθηκε νεκρή απόν τους πυροσβέστες στο μπαλκόνι του σπιτιού της ενώ ήταν κατά το ήμισυ απανθρακωμένη.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, χωρίς αισθήσεις εντοπίστηκε ηλικιωμένη γυναίκα σε μπαλκόνι διαμερίσματος επί της οδού Σάμου, με εμφανή στοιχεία προηγηθείσας μικρής έκτασης πυρκαγιάς.

Στο σημείο επιχείρησαν δύο πυροσβέστες με ένα όχημα.



Νωρίτερα το πρωί της Πέμπτης, τη ζωή της έχασε ακόμη μία γυναίκα μετά από φωτιά που ξέσπασε σε διαμέρισμα στο Ίλιον.

Η πυρκαγιά σημειώθηκε σε σπίτι στην οδό Πατρόκλου και, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή κατά τη διάρκεια της κατάσβεσης.

Στο σημείο επιχείρησαν εννιά πυροσβέστες με τρία οχήματα.

Τη ζωή της από φωτιά σε διαμέρισμα έχασε και μια 71χρονη γυναίκα το βράδυ της Τετάρτης στην Κυψέλη.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η φωτιά εκδηλώθηκε στο υπνοδωμάτιο του διαμερίσματος.

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχείρησαν 12 πυροσβέστες με 4 οχήματα.