Latest News

Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2020

Δήμος Πειραιά: "Άρτος και θεάματα", με φωταγωγήσεις...εξ αποστάσεως και μέσω διαδικτύου!


Μπορεί να συνεχίζεται το lockdown λόγω της πανδημίας, αλλά στο Δήμο Πειραιά φαίνεται πως δεν μπορεί να τους σταματήσει ούτε ο κορωνοϊός και διαφημίζουν τις  Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις... στην πόλη!

Έτσι, όπως προβάλλουν μέσω δελτίων τύπου, ετοιμα ν' ανάψουν είναι τα χιλιάδες λαμπιόνια του χριστουγεννιάτικου δέντρου, ύψους 15 μέτρων που έχει τοποθετηθεί στον προαύλειο χώρο του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά. 

Την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου, ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, θα φωταγωγήσει το «Δένδρο της Ελπίδας», το οποίο θα στολιστεί από κορδέλες με ευχές του κόσμου.

Αν και οι δημότες δεν θα μπορούν με την απαγόρευση στην κυκλοφορία, να πάνε στην εκδήλωση, ενημερώνουν πως η τελετή της φωταγώγησης του δέντρου θα μεταδοθεί μέσω live streaming από την ιστοσελίδα, καθώς και από τους λογαριασμούς στο youtube και στο facebook του destination piraeus.Μάλιστα, όπως ανακοινώθηκε, όσοι επιθυμούν να στείλουν τη δική τους ευχή για το χριστουγεννιάτικο δέντρο μπορούν να το κάνουν μέσω μηνύματος 

 Ταυτόχρονα με τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δένδρου θα ανάψουν και τα φώτα του δημαρχείου Πειραιά, στην πλατεία Κοραή και σε άλλα σημεία της πόλης.