Latest News

Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2020

Απίστευτο μπάχαλο στο Δημοτικό Συμβούλιο Πειραιά - Κατώτεροι των περιστάσεων και επίπεδο...παιδικού σταθμού! (BINTEO)




 Μπάχαλο επικράτησε στη σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά που ...έγινε διά τηλεδιάσκεψης.

Μετά από κοκορομαχίες με τον έναν δημοτικό σύμβουλο να μιλάει πάνω στον άλλο αποχώρησαν από το Δημοτικό συμβούλιο οι δημοτικές παρατάξεις "Πειραιάς για Ολους", "Λαϊκή Συσπείρωση" και "Ανταρσία στο Λιμάνι".

Η αποχώριση έγινε ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την παρουσία εκπροσώπου της δημοτικής παράταξης Ελληνική Αυγή που προέρχεται από τη Χρυσή Αυγή και την εμμονή του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου να του δώσει τον λόγο στη συνεδρίαση.

"Η παρουσία του είναι πρόκληση για τους  πολίτες και δεν πρόκειται να γίνει ανεκτή", δήλωσαν οι εκπρόσωποι των τριών παρατάξεων και βγήκαν από την τηλεσυνεδρίαση που συνεχίστηκε με τους δημοτικούς συμβούλους των υπόλοιπων παρατάξεων.

Καλά ξέρουν τι ψηφίζουν;

Εκείνο που προκαλεί μεγαλύτερη εντύπωση είναι ότι το επίπεδο - δάπεδο έτσι όπως γίνονται οι τηλε - συνεδριάσεις με την προχειρότητα των εισηγητών, αλλά και την αδιαφορία και τον "ωχ αδελφισμό" των υπολοίπων στο Δημοτικό Συμβούλιο Πειραιά.    

Στην ημερήσια διάταξη υπήρχαν προγραμματισμένα συνολικά πάνω από 40 θέματα με τους εισηγητές είτε να μην αναφέρουν καθόλου εισήγηση  είτε να ψελλίζουν δύο τρία σκόρπια λόγια χωρίς ουσία και τους δημοτικούς συμβούλους είτε να παραμένουν σιωπηλοί είτε να κάνουν ερωτήσεις εκτός τόπου και χρόνου.

Αν σε όλα αυτά προσθέσει κανείς και τα προβλήματα στη μετάδοση της τηλεσυνεδρίαση απορεί κανείς εάν τελικά γνωρίζουν τι ακριβώς ψηφίζουν στο Δημοτικό Συμβούλιο Πειραιά, με εξαίρεση ίσως 5- 6 από 49 δημοτκούς συμβούλους και τον Δήμαρχο Γιάννη Μώραλη. 

@ Μιλάμε για δημοτικό συμβούλιο που θυμίζει περισσότερο παιδικό σταθμό και παρά το κορυφαίο όργανο του Δήμου Πειραιά... 




ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ