Latest News

Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2020

ΠΕΙΡΑΙΑΣ: Ποιοι "έτρεξαν" τις διαδικασίες για την ανακατασκευή του κλειστού γυμναστηρίου «Π. Καπαγέρωφ»


Κάτω στον Πειραιά  συνηθίζουν να μοιράζουν επιλεκτικά 
συγχαρητήρια ο ένας στον άλλο  για έργα που δεν έχουν καν ολοκληρωθεί μετά από χρόνια αδικαιολόγητων καθυστερήσεων των...
αρμόδιων της αυτοδιοίκησης και των κυβερνήσεων.

Ενδεικτική περίπτωση αποτελεί η ανακακατασκευή του κλειστού γυμναστηρίου στο Δήμο Πειραιά «Π. Καπαγέρωφ» το οποίο θα έπρεπε να έχει γίνει εδώ και χρόνια.
Έτσι. ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης βγήκε και ευχαρίστησε δημόσια την Αντιπεριφερειάρχη Πειραιά Σταυρούλα Αντωνάκου επειδή έτρεξε τις διαδικασίες τον τελευταίο ενάμιση χρόνο για την δημοπράτηση του έργου, το οποίο δεν έχει καν ξεκινήσει ακόμα.  
Τα επιλεκτικά ευχαριστήρια του Δημάρχου δεν έμειναν ασχολίαστα από τον δημοτικό σύμβουλο με την παράταξη "Πειραιάς για Όλους" Δημήτρη Γκερλέ, ο οποίος σημειώνει:
"Σήμερα οφείλουμε να συγχαρούμε, έστω και αν ήταν υποχρέωση τους, όλους εκείνους που έτρεξαν ουσιαστικά το έργο από το 2015, προκειμένου να ολοκληρωθούν οι 4 μελέτες, να αυξηθεί ο προϋπολογισμός του, να εγκριθεί από το ελεγκτικό συνέδριο, να εγκριθούν οι πολεοδομικές άδειες και οι άδειες λειτουργίας ώστε να μπει στο τελικό στάδιο της δημοπράτησής του".
Και συμπληρώνει:
"Ο Δήμαρχος Πειραιά πρώτος έσπευσε να συγχαρεί την Αντιπεριφερειάρχη λησμονώντας(;) να αναφερθεί και στα πρόσωπα εκείνα που διαδραμάτισαν καθοριστικό και καταλυτικό ρόλο.
 Η δημοτική αρχή αν και απούσα στον σχεδιασμό του έργου, είναι παρούσα στα συγχαρητήρια, ίσως για να καλύψει τις αδικαιολόγητες καθυστερήσεις της στην προώθηση αθλητικών και άλλων δικών της έργων.

Ευχόμαστε στην Περιφέρεια να ολοκληρώσει σύντομα το έργο!

@ Συγχαρητήρια! Και φαντάσου να είχε ολοκληρωθεί το έργο και μάλιστα 

χωρίς καθυστερήσεις και.. κακοτεχνίες, όπως συνέβη τουλάχιστον σε ανάλογες περιπτώσεις

με τις ανακαινίσεις αθλητικών χώρων το (Θεμιστόκλειο και γήπεδο μπάσκετ

 στα Καμίνια).