Latest News

Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2020

Αμετανόητα «αρνητής» ο Αμβρόσιος: Βλέπει «μυστικές δυνάμεις» πίσω από την πανδημία

  


Προκλητικός και δογματικά αμετακίνητος παραμένει ο πρώην Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιάλειας Αμβρόσιος, ο οποίος δεν σταματά τις εμπρηστικές ...

του αναρτήσεις.

Μαλιστά, αυτην την φορά, με νέα του ανάρτηση στο προσωπικό του ιστολόγιο, ασχολείται με τον κορωνοϊό κάνοντας λόγο για «Χούντα μιας… αρρωστημένης Δημοκρατίας» και θεωρεί ότι η ορθόδοξος χριστιανική Ελλάδα «τελειώνει» και «αργοπεθαίνει».

Μάλιστα, χαρακτηρίζει την πανδημία του κορωνοϊού ως «ευκαιρία στους πολεμίους της Πίστεώς μας να αναδείξουν την μοχθηρία της ψυχής των εναντίον του Σωτήρος Χριστού» και πηγαίνει ένα βήμα παρακάτω μιλώντας μέχρι και για… μυστικές δυνάμεις.

«Οι μυστικές δυνάμεις της Παγκοσμιοποιήσεως έδωσαν τις εντολές και η Κυβέρνηση Μητσοτάκη, με εργοδηγό τον Υπουργό κ. Νικ. Χαρδαλιά, κάθε τόσο εκδίδει και νέες, σκληρές δε και απάνθρωπες, εντολές για lockdown, κλείσιμο των καταστημάτων, απαγόρευση της κυκλοφορίας κλπ. κλπ. Είμαστε δηλ. κάτω από ένα απολυ-ταρχικό καθεστώς, το οποίον φέρει το επικάλυμμα της δήθεν Δημοκρατίας! Βιώνουμε ΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ στην πιο απάνθρωπη μορφή της! Βιώνουμε τη Χούντα μιάς ….αρρωστημένης Δημοκρατίας» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Αμβόσιος πριν λίγο καιρό είχε νοσήσει από κορωνοϊό. Μάλιστα είχε ισχυριστεί ότι τον θεράπευσε ο Κύριος. Φαίνεται ότι οι συμπολίτες μας που έχουν χάσει την ζωή τους από τον ιό ήταν... αμαρτωλοί.

Μάλιστα είχε επιλέξει να φύγει από το νοσοκομείο αψηφώντας τις οδηγίες των γιατρών.