Latest News

Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2020

Προκάτ αίθουσες για τα παιδιά του Δήμου Πειραιά!


Σε προκατασκευασμένες αίθουσες  θα κάνουν μαθήματα τα 
παιδιά της προσχολικής αγωγής του Δήμου Πειραιά....το 2021!

Ήδη οι πρώτες αιθουσες τοποθετήθηκαν σε αύλειους χώρους σχολικών κτηρίων του Δήμου Πειραιά στο πλαίσιο προγράμματος που υλοποιήθηκε από τις Κτηριακές Υποδομές (ΚΤ.ΥΠ. Α.Ε.), για την κάλυψη των αναγκών που προέκυψαν από την εισαγωγή της προσχολικής αγώγης στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση.

Πρόκειται για μια λύση - ανάγκης και αφορά  αίθουσες 45 τ.μ., οι οποίες περιλαμβάνουν κουζίνα, τουαλέτα, καρεκλάκια τραπεζάκια και παιχνίδια για τα παιδιά, καθώς και γραφεία καθηγητών.

Όπως ανακοινώθηκε, προκάτ αίθουσες έχουν τοποθετηθεί στο 22ο Νηπιαγωγείο Πειραιά, στο 1ο Νηπιαγωγείο Νέου Φαλήρου, στο 56o Νηπιαγωγείο Πειραιά και στο 2ο Νηπιαγωγείο Νέου Φαλήρου. Ανάλογες εργασίες για την τοποθέτηση αιθουσών συνεχίζονται και σε άλλα οικόπεδα στον Πειραιά, οι οποίες αναμένεται να ολοκληρωθούν στο προσεχές διάστημα.

@ Η αλήθεια είναι ότι ο Δήμος Πειραιά έχει ανάγκη από νέα σχολικά κτίρια και  αυτή αποτελεί μια εύκολη λύση μετά την εισαγωγή της προσχολικής αγώγης στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση, αλλά  κανένας σοβαρός άνθρωπος δεν μπορεί να δηλώνει περήφανος  για προκάτ αίθουσες, όσο καλή κι αν η κατάστασή τους, λίγες ημέρες πριν μπούμε στο 2021...