Latest News

Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2020

Αυτή είναι η καλύτερη δουλειά στο Δήμο Πειραιά: To "τρολ" με αποδοχές 25.000 ευρώ τον χρόνο!


Αυτή θα μπορούσε να είναι η καλύτερη δουλειά στο Δήμο Πειραιά και σίγουρα η πιο καλά αμοιβόμενη... τουλάχιστον σε σχέση με το αντικείμενο ενασχόλησης και  μάλιστα χωρίς να χρειάζεται να πατάει καν το πόδι του στο Δημαρχείο της Κοραή.  

Ειδικότερα, όπως αναφέρθηκε στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου μετά από σχετική ερώτηση του δημοτικού συμβούλου Δημήτρη Γκερλέ, στον προϋπολογισμό του Δήμου Πειραιά υπάρχει κωδικός περί τις 25.000 ευρώ  (24.800 για την ακρίβεια) για πρόσληψη συμβούλου διαχείρισης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης (social media)

Η απάντηση από την Δημοτική Αρχή του Γιάννη Μώραλη ήταν ότι είναι απαραίτητος να υπάρχει ένας διαχειριστής των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, χωρίς ωστόσο να δώσει πειστικές γιατί αυτή τη δουλειά δεν μπορεί ν' αναλάβει να κάνει ένας μόνιμος υπάλληλος ή έστω ένας συμβασιούχος από το Γραφείου Τύπου. 

Με απλά λόγια, ο Δήμος Πειραιά πληρώνει με χρήματα δημοτών περί τις 2.000 ευρώ (και κάτι ψιλά) τον μήνα έναν φοβερά τυχερό τύπο με βασικό αντικείμενο εργασίας του  να κοινοποιεί τα δελτία τύπου και να τρολάρει κοινώς τις δηλώσεις του Δημάρχου Γιάννη Μώραλη στο facebook και άλλα κοινωνικά δίκτυα. 

Αυτό, δηλαδή, που κάνουν εκατομμύρια χρήστες του διαδικτύου για την πλάκα τους και να περνάνε την ώρα τους, αυτός ο απίστευτα τυχερός τύπος θα το κάνει και θα καλοπληρώνεται από τα ταμεία του Δήμου Πειραιά. 

Μιλάμε πως θα πρέπει να είναι ο πιο καλά αμοιβόμενος στο Δήμο Πειραιά σε σχέση με τον χρόνο απασχόλησης καθώς δεν μπορεί να χρειάζεται κάποιος και δη ειδήμων πάνω από μία με δύο ώρες την ημέρα για να ανεβάσει τα δελτία τύπου και τις δηλώσεις του Δημάρχου στο facebook χωρίς να χρειάζεται  καν να μπαίνει στον κόπο για  να πηγαίνει στο Δημαρχείο...