Latest News

Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2020

Συνελήφθη η πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ελένη Αυλωνίτου - Μετά από μήνυση του Μένιου Φουρθιώτη!



Συνελήφθη η πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ελένη Αυλωνίτου, μετά από μήνυση που κατέθεσε ο Μένιος Φουρθιώτης...

Όλα ξεκίνησαν με την τηλεοπτική εμφάνιση της Ελένης Αυλωνίτου στην εκπομπή «ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ LIVE» του Μένιου Φουρθιώτη, στο σταθμό «Έψιλον», με θέμα «Η πανδημία της COVID-19», ενώ καλεσμένοι ήταν επίσης ο βουλευτής της ΝΔ, Κωνσταντίνος Καραγκούνης και ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ, Σπύρος Καρανικόλας. 

  Οι υπαινιγμοί του Μένιου Φουρθιώτη για την περίοδο διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται πως εξόργισαν την Ελένη Αυλωνίτου, που μεταξύ άλλων σχολίασε: «Τα λέτε αυτά επειδή τα παίρνετε από την ΝΔ, τον Μητσοτάκη και τον Πέτσα».

    Οι κατηγορίες που εξαπέλυσε η πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αφορούσαν την κρατική ενίσχυση στα ΜΜΕ και τα ποσά που πήραν στο πλαίσιο της καμπάνιας κατά του κορωνοϊού «Μένουμε Σπίτι». 

Ο Μένιος Φουρθιώτης είχε κατηγορηθεί τότε πως εισέπραξε μεγάλο ποσό, ωστόσο αποδείχθηκε αργότερα πως δεν ήταν στη λίστα.   

 Ο καβγάς συνεχίστηκε με τον παρουσιαστή να εξαπολύει επίσης επίθεση απέναντι στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, συγκεκριμένα τον Παύλο Πολάκη και με την Ελένη Αυλωνίτου να επιμένει για τη λίστα Πέτσα.   

Ο επίμαχος διάλογος Αυλωνίτου: 

Πόσα λεφτά πήρατε; συνέχισε. Πήρατε 2 εκ ευρώ, τόσα μοιράστηκαν στα κανάλια και τον Τύπο και δεν μπορεί η κυβέρνηση να πάρει μόνιμους γιατρούς;   Φουρθιώτης: Θα μας πείτε εσείς τι έκανε ο κ. Πολάκης όλα τα χρόνια;  

 Αυλωνίτου: Πόσες χιλιάδες ευρώ πήρατε για να λέτε αυτά που λέτε; Πόσα πήρατε από τον Πέτσα και τον Μητσοτάκη;   Παρά την απαίτηση από τον Μένιο Φουρθιώτη να ανακαλέσει, η κ. Αυλωνίτου αρνήθηκε και η εκπομπή σύντομα τελείωσε.    

 Την επόμενη ημέρα, ο Μένιος Φουρθιώτης κατέθεσε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση εναντίον της Ελένης Αυλωνίτου στο Α.Τ. Χαλανδρίου. Η πρώην βουλευτής- που δεν έχει πλέον ασυλία- φέρεται να συνελήφθη λίγη ώρα αργότερα έξω από το σπίτι της, ωστόσο με εντολή του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Νικόλα Ορνεράκη, αφέθηκε ελεύθερη.