Latest News

Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2020

Σάλος με το κορωνο-πάρτι του Βερβεσού – Τι απαντά ο πρόεδρος του ΔΣΑ (ΒΙΝΤΕΟ-ΕΙΚΟΝΕΣ)


 Απίστευτες εικόνες, εν μέσω πανδημίας και lockdown, διέρρευσαν από το πάρτι γενεθλίων του προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, Δημήτρη Βερβεσού...

Οι φωτογραφίες που αναρτήθηκαν σε λογαριασμό στο Instagram από παρόντα στο πάρτι και που στη συνέχεια σβήστηκαν προκάλεσαν σάλο. 

Προέρχονται από το γραφείο του προέδρου του ΔΣΑ και σε αυτό βρίσκονται περίπου 10 άτομα που γιορτάζουν χωρίς μάσκες και αποστάσεις -με εξαίρεση τον Δημήτρη Βερβεσό. 

Για να γιορτάσουν το γεγονός οι συγκεντρωμένοι άνοιξαν και σαμπάνιες.

«Γιορτάζουμε τον γιγάντα μας», ήταν μερικές από τις ενθουσιώδεις αναρτήσεις φίλων του.

 Η απάντηση Βερβεσού

«Δεν έγινε κανένα πάρτι. Ήταν ο γιος μου, οι δυο ανιψιές μου και οι συνεργάτες του γραφείου μου με τους οποίους είμαι σε καθημερινή επικοινωνία», ξεκαθαρίζει με δήλωσή του ο πρόεδρος του ΔΣΑ, Δημήτρης Βερβεσός, μετά το σάλο που προκλήθηκε από τις φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο. 

Μάλιστα, όπως αναφέρει στο γραφείο του υπάρχουν τρία μηχανήματα τα οποία κάνουν αποστείρωση του αέρα. 

Ολόκληρη η δήλωση:

«Ήταν οι συγγενείς μου και τα παιδιά του γραφείου μου που ήρθαν να μου πουν χρόνια πολλά στο Σύλλογο, όπου έχω τρία μηχανήματα τα οποία κάνουν αποστείρωση του αέρα. Μου είπαν χρόνια πολλά, ήπιαμε ένα καφέ, ένα κρασί και έφυγαν. Δεν έγινε κανένα πάρτι. Ήταν ο γιος μου, οι δυο ανιψιές μου και οι συνεργάτες του γραφείου μου με τους οποίους είμαι σε καθημερινή επικοινωνία. Δεν έχει κανένα κίνδυνο ο χώρος που κινούμαι. Είναι οι προσωπικές μου σχέσεις σε έναν απολύτως ασφαλή χώρο και είχαμε τα παράθυρα ανοιχτά και προσωπικά φορούσα μάσκα. Κάποιος συνάδελφος ανέβασε τη φωτογραφία και την πήραν από το διαδίκτυο για να με στοχοποιήσουν».