Latest News

Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2020

Τα "στραβά μάτια" για το Swingers club του Πειραιά - Άγνοια και αναρμοδιότητα δηλώνει ο Δήμος Πειραιά!


Αν και κανείς δεν παραδέχτηκε ότι είχε διαβάσει το δημοσίευμα σχετικά με την άρση ασυλίας του βουλευτή της ΝΔ για το swingers club του Πειραιά, ωστόσο το θέμα συζητήθηκε στην τελευταία τηλε- συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ...της πόλης. 


Το θέμα με την άρση της ασυλίας του βουλευτή Γιάννη Μελά και την παραμπομπή του στη Δικαιοσύνη για την λειτουργία του swingers club στον Πειραιά, κατά τη θητεία του ως αρμόδιου Αντιδήμαρχου και Πρόεδρου της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου, τέθηκε από τον δημοτικό σύμβουλο  του συνδυασμού “ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ”, Δημήτρης Γκερλές, ο οποίος περιέγραψε τον τρόπο λειτουργίας της Επιτροπής που ήταν μέλος το επίμαχο διάστημα.

Όπως αποκάλυψε ο Δημήτρης Γκερλές, το θέμα για την ανάκληση της άδειας του συγκεκριμένου καταστήματος, που ενώ είχε πάρει άδεια για μπαρ πρόσφερε και υπηρεσίες άλλου είδους, είχε έρθει πέντε φορές στην Οικονομική Επιτροπή αλλά η συζήτησή του είχε αναβληθεί τέσσερις φορές λόγω απουσίας του δικηγόρου του καταστήματος.  Την 5η  φορά αναβλήθηκε επειδή το κατάστημα είχε αλλάξει χρήση και δεν ήταν αρμόδια η Οικονομική Επιτροπή να αποφασίσει.  Έτσι, όπως εξήγησε, με τις αναβολές αυτές κέρδισε χρόνο ο επιχειρηματίας  και απέφυγε το κλείσιμο του καταστήματος, παρά το γεγονός πως υπήρχε έκθεση της αστυνομίας να κλείσει επειδή είχε διαπιστωθεί ότι παραβίαζε τους όρους λειτουργίας του. 

Ο ίδιος ανέφερε πως κατά την προηγούμενη δημαρχιακή περίοδο και συγκεκριμένα στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής είχαν παρατηρηθεί τεχνικές ελλείψεις απαρτίας και αναβολές προς αποφυγή συζήτησης θεμάτων που έθιγαν συμφέροντα φίλα προσκείμενων επιχειρηματιών, ενώ η διεξαγωγή των συνεδριάσεων δεν ακολουθούσε κάποιους συγκεκριμένους κανονισμούς με αποτέλεσμα να παρατηρούνται κενά εξαμήνου από τη μία συνεδρίαση στην άλλη και οι καταγγελίες παραβιάσεων (πολεοδομικών, χρήσης, ωραρίων κλπ) να στοιβάζονται στα γραφεία, να μην εξετάζονται και ως εκ τούτου να μην λαμβάνονται αποφάσεις.

 Δηλώνουν άγνοια και αναρμόδιοι στο Δήμο Πειραιά

Ο Δήμαρχος Γιάννης Μώραλης ισχυρίστηκε πως ο Δήμος και η Επιτροπή δεν έχουν δυνανότητα και αρμοδιότητα, ούτε μπορούν να γνωρίζουν πως λειτουργεί ένα κατάστημα που παίρνει άδεια.  Η άγνοια όμως δεν μπορεί να επικαλείται σοβαρά για την προκειμένη  περίπτωση καθώς  η συγκεκριμένη υπόθεση είχε έρθει 5 φορές στην αρμόδια Επιτροπή του Δήμου Πειραιά ενώ ουδείς μπορεί να λέει πως δεν γνώριζε καθώς η έκθεση της αστυνομίας μετά από αυτοψία διαπίστωνε σειρά από παραβάσεις στο κατάστημα που λειτουργούσε παράνομα  το swingers club στο Δήμο Πειραιά Πειραιά.

@ ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ (ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟ ΈΧΟΥΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙ!)

Χαμούλης στη Βουλή με το Swingers club του Πειραιά: Έγινε άρση ασυλίας του βουλευτή της ΝΔ Γιάννη Μελά! Όταν αυτά δεν γίνονται ούτε στην... Αφρική! (ΕΙΚΟΝΕΣ)