Latest News

Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2020

Κρίστεν Στιούαρτ: Ίσως να πληγώθηκαν οι άνθρωποι με τους οποίους είχα σχέση

 


Η διάσημη ηθοποιός του Χόλιγουντ Κρίστεν Στιούαρτ μίλησε για πρώτη φορά ανοιχτά για τις σεξουαλικές της προτιμήσεις...

Σε πρόσφατη συνέντευξή της για το αμερικανικό περιοδικό InStyle, η διάσημη ηθοποιός φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο και μίλησε με απόλυτη ειλικρίνεια για τις δυσκολίες που κρύβει η δημόσια έκθεση της συναισθηματικής της ζωής. «Την πρώτη φορά που βγήκα ραντεβού με κοπέλα, αναρωτήθηκα αμέσως εάν είμαι λεσβία. Σκέφτηκα αμέσως πως ήμουν μόλις 21 ετών και ίσως, πλήγωνα άθελά μου, ανθρώπους, που ήμουν κάποτε μαζί τους. Όχι επειδή ντρεπόμουν να είμαι ανοιχτά gay, αλλά επειδή δεν ήθελα να ζήσω δημόσια τη ζωή μου».

Και πρόσθεσε η Κρίστεν Στιούαρτ «Ένιωθα σαν να έκλεβαν κατά κάποιο τρόπο, ένα μεγάλο κομμάτι του εαυτού μου. Ακόμη και όταν ήμουν straight, απέφευγα τον φωτογραφικό φακό γιατί συχνά υπήρχε διαστρέβλωση της πραγματικότητας μέσα από τις λήψεις».

Αξίζει να σημειωθεί πως η Κρίστεν Στιούαρτ από τον Αύγουστο του 2019 έχει σχέση με την σεναριογράφο Ντίλαν Μέγιερ.

Στο παρελθόν όμως η διάσημη ηθοποιός είχε σχέσεις τόσο με άντρες όσο και με γυναίκες. Ανάμεσα σε αυτούς και ο συμπρωταγωνιστής της στο «Twillight» Ρόμπερτ Πάτινσον αλλά και το αγγελάκι της Victorias' Secret, Στέλλα Μαξγουέλ, με την οποία χώρισε ένα μήνα πριν βρει τον έρωτα στο πρόσωπο της Ντίλαν Μέγιερ.