Latest News

Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2020

Kατέβηκε το πανό της Χρυσής Αυγής, αλλά κυμματίζει η σημαία της! (ΕΙΚΟΝΑ)



Παρελθόν  μπορεί να αποτελεί το πανό της Χρυσής Αυγής που είχε αναρτηθεί σε κτίριο στο κέντρο της πόλης απέναντι από το Δημαρχείο... του Πειραιά.
 Ωστόσο συνεχίζει να κυμματίζει η σημαία της Χρυσής Αυγής δίπλα στη γαλανόλευκη, όπως δείχνει η φωτογραφία που μας έστειλε φίλος αναγνώστης του Reportaz Net.


Το πανό ζητούσαν να κατέβει οι αριστερές παρατάξεις της αντιπολίτευσης μετά την καταδικαστική απόφαση του Δικαστηρίου. 

Ειδικότερα, όπως αναφέρθηκε στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο, η ισχύουσα νομοθεσία δεν προβλέπει κάτι τέτοιο και οι υπηρεσίες του Δήμου κινήθηκαν μετά τις καταγγελίες επικαλούμενες την παραβιάση του νόμου περί υπαίθριων διαφημίσεων. Στο πλαίσιο αυτό θυροκόλλησαν σχετική απόφαση και κατέβηκε το πανό της Χρυσής Αυγής που τοποθετήσει στο κτίριο.


Πάντως, υπάρχουν και άλλες διαφημιστικές πινακίδες πολιτικών και μη, σε κτίρια πέριξ της πλατείας Κοραή χωρίς όμως δεν έχουν παρέμβεί οι  αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου (ιδίως ηΔημοτική Αστυνομία) που δεν μπορεί να μην τις έχουν δει, μιας και βρίσκονται απέναντι από το Δημαρχείο της πόλης.

Για το θέμα της Χρυσής Αυγής αναμένεται ακόμη από το Υπουργείο Εσωτερικών και την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής η ενημέρωση για το τι μέτρα προβλέπει ο νόμος να ληφθούν για τους δύο  δημοτικούς συμβούλους της Ελληνικής Αυγής στο Δήμο  Πειραιά.