Το Instagram έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας και πλέον θεωρείται μια από τις πιο επιδραστικές και κερδοφόρες εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης.

Κάποιοι το χρησιμοποιούν για να επικοινωνούν με τους φίλους τους, αρκετοί για να διαφημίζουν προϊόντα και υπηρεσίες –φυσικά με το αζημίωτο- και σχεδόν όλοι για να προβάλλουν τον εαυτό τους ή να μοιράζονται στιγμές από την προσωπική του ζωής σε μια πιο… illustration και αρκετά φιλτραρισμένη εκδοχή.

Εκτός από τα παραπάνω όμως, το Instagram αποτελεί πλέον την απόλυτη «κλειδαρότρυπα» στην καθημερινή ζωή των αγαπημένων μας σελέμπριτι οι οποίοι, αντίθετα με εμάς, μετρούν μερικές δεκάδες εκατομμύρια followers.

Για την ιστορία αναφέρουμε ότι ο Ντουέιν «The Rock» Τζόνσον πρόσφατα έσπασε ένα μοναδικό ρεκόρ: έγινε ο πρώτος Αμερικανός στον κόσμο που ξεπέρασε το όριο των 200 εκατ. followers στη δημοφιλή πλατφόρμα.

Αν αυτό το νούμερο φαντάζει αδιάνοητο, κοιτάζοντας το δικό σας ταπεινό λογαριασμό που μετρά κάποιες εκατοντάδες followers, πρέπει να σας ενημερώσουμε ότι ο Τζόνσον βλέπει την πλάτη δυο άλλων διάσημων προσωπικοτήτων που φιγουράρουν στην δεύτερη και πρώτη θέση της κατάταξης.

Στη λίστα που ακολουθεί δείτε τους 10 Instagram λογαριασμούς ξένων σελέμπριτι με τους περισσότερους followers για το 2020.

10. Νεϊμάρ - 142,6 εκατ. followers

9. Τζάστιν Μπίμπερ - 149 εκατ. followers

8. Μπιγιόνσε - 155,1 εκατ. followers

7. Λαϊονέλ Μέσι - 167,6 εκατ. followers

6. Κιμ Καρντάσιαν - 189,8 εκατ. followers

5. Σελίνα Γκόμεζ - 194,6 εκατ. followers

4. Κάιλι Τζένερ - 197,8 εκατ. followers

3. Ντουέιν «The Rock» Τζόνσον - 200,4 εκατ. followers

2. Αριάνα Γκράντε - 203,7 εκατ. followers

1. Κριστιάνο Ρονάλντο - 239,8 εκατ. followers