Latest News

Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2020

Αυτός είναι ο άστεγος που συνελήφθη στον Πειραιά την στιγμή που ασελγούσε σε δύο ανήλικα αγόρια! (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Ένας 52χρονος άστεγος συνελήφθη στον Πειραιά τη στιγμή που ασελγούσε σε βάρος δυο ανήλικων αγοριών...
Ο 52χρονος Ιωάννης Μπεκρης πλησίασε τα δυο παιδια και ασέλγησε σε βάρος τους, περιέγραψαν στους αστυνομικούς τα δυο ανήλικα θύματα του, σύμφωνα με τις καταθέσεις τους.

«Με το που μας είδε μας είπε "έλα εδώ ρε" και μπήκαμε μέσα στο εργοστάσιο και ανάψαμε φωτιά», λέει το ένα από τα δυο θύματα του στην κατάθεση του. «Του έδωσε λεφτά, 50 λεπτά», περιγράφει το άλλο ανήλικο αγόρι.

«Ήμασταν στις συνοικίες μαζί με τον ξάδερφό μου. Τον... (σ.σ. και αυτός ανήλικος). Μαζεύαμε κουτάκια και τα πουλούσαμε σε παλιατζή για δυο ευρώ. Μετά περάσαμε από ένα παλιό εργοστάσιο όπου μένει ο Γιάννης και είναι γεμάτο σκουπίδια», είπε ο 10χρονος στην κατάθεσή του στους αστυνομικους της Υποδιευθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφαλειας Αττικής της ΕΛΑΣ και συνέχισε «τον Γιάννη τον γνωρίσαμε στον δρόμο εδώ και πολλά χρόνια. Έκλεβε και μάζευε σίδερα. Τον ήξερε ο μεγαλος μου αδερφος. Με το που μας είπε μας είπε "έλα εδώ ρε" μπήκαμε μέσα στο εργοστάσιο και ανάψαμε φωτιά». Τότε ο ανήλικος περιέγραψε τον τρόπο με τον οποίο ασέλγησε σε βάρος του ο 52χρονος ο οποίος συνελήφθη από τις αρχές.

Αντίστοιχα ο άλλος ανήλικος, ηλικίας 5 ετών, περιγράφοντας στους άνδρες της ασφάλειας τι συνέβη, τους είπε πως: «Του είπα να φύγει αλλά αυτός δεν έφευγε»

Σύμφωνα με τη δικογραφία της υπόθεσης, ο δράστης είχε κατηγορηθεί ξανά στο παρελθόν για αντίστοιχες πράξεις. Τα θύματά του ήταν δυο επίσης άστεγα παιδιά.

«Τον είδα να πειράζει τα παιδιά», φέρεται να κατέθεσε ο άνδρας ο οποιος είδε τον δράστη της στιγμή της ασέλγειας. Όπως λένε πληροφορίες ο 52χρονος μάζευε αρκετά πράγματα στο έγκαταλελειμμενο κτίριο στον Πειραια και μπαινόβγαινε αρκετά το τελευταίο διάστημα, με αποτέλεσμα τις κινήσεις του να έχουν παρατηρήσει αρκετοί πολίτες.

Οι ανήλικοι, σύμφωνα με τη μαρτυρία που έφτασε στην αστυνομία, ήταν σε αρκετά κακή κατάσταση. Τα δυο παιδιά οδηγήθηκαν, σύμφωνα με πληροφορίες, σε ειδικούς ψυχολόγους προκειμένου να εξεταστούν.

Στη δημοσιότητα δόθηκαν τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες 52χρονου, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, κατηγορούμενος για γενετήσιες πράξεις με ανηλίκους.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τον ΜΠΕΚΡΗ Ιωάννη του Γεωργίου και της Ελένης, γεννηθέντα την 9-7-1968 στον Πύργο Ηλείας.

Ο 52χρονος ήταν άστεγος και είχε συλληφθεί στον Πειραιά τη στιγμή που ασελγούσε σε βάρος δυο ανήλικων αγοριών.

Την αστυνομία είχε ειδοποιήσει πολίτης που είδε τα παιδιά να μπαίνουν σε εγκαταλελειμμένο κτήριο μαζί με τον 52χρονο. Ο δράστης συνελήφθη επ’ αυτοφώρω.

Η δημοσιοποίηση της φωτογραφίας, χρονικής διάρκειας μέχρι 24-3-2021, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην άμεση ανάγκη προστασίας της κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική του δράση, στην πληρέστερη διερεύνηση τέλεσης και άλλων ομοειδούς βαρύτητας αξιόποινων πράξεων σε βάρος απροσδιόριστου εισέτι αριθμού ανηλίκων παθόντων, καθώς και στην ευχερέστερη ικανοποίηση της ποινικής αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των εγκλημάτων που τέλεσε.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6476370 της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.