Latest News

Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2020

Σάμιουελ Λ. Τζάκσον: Ορκίζομαι να σας μάθω να βρίζετε σε 15 διαφορετικές γλώσσες αν ψηφίσετε

Ο Samuel L. Jackson χρησιμοποιεί γλωσσικές δεξιότητες για να ενθαρρύνει τους οπαδούς να ψηφίσουν στις ...
προσεχείς εκλογές.

Ο 71χρονος ηθοποιός έγραψε στο Twitter του τη Δευτέρα, ότι θα διδάξει τους 8,5 εκατομμύρια θαυμαστές του πώς να βρίζουν σε 15 διαφορετικές γλώσσες.
Οι θαυμαστές του σταρ του Pulp Fiction έκαναν την εμφάνισή τους, οδηγώντας τον να δημοσιεύσει ένα νέο βίντεο την Τρίτη, παραμένοντας πιστός στο λόγο του, με υβριστικές λέξεις σε 15 γλώσσες.
«Ακούστε επάνω - Εάν 2.500 από εσάς κάνετε κλικ σε μια ενέργεια ψηφοφορίας παρακάτω για να βεβαιωθείτε ότι είστε καλοί για να ψηφίσετε(#GoodToVote), θα σας διδάξω να βρίζετε σε 15 διαφορετικές γλώσσες. Μεταβείτε στο HeadCount.org/SamJackson τώρα!» έγραψε ο Τζάκσον τη Δευτέρα.
Μοιράστηκε επίσης ένα βίντεο όπου επανέλαβε το ίδιο μήνυμα και δεν χρειάστηκε πολύς χρόνος για να δεσμευτούν 2.500 θαυμαστές ότι θα ψηφίσουν στις επερχόμενες αμερικανικές εκλογές.
Ο ηθοποιός επέστρεψε με ένα νέο βίντεο την Τρίτη, φορώντας μια προστατευτική μάσκα στο πρόσωπό του που έλεγε «Ψηφίστε» και ένα μαύρο μπλουζάκι που έγραφε «Η φωνή σας μετράει».
«Εσείς εμφανιστήκατε και πλημμυρίσατε τον στόχο της δράσης για τους ψηφοφόρους για το #GoodToVote! Έτσι όπως υποσχέθηκα, εδώ είναι 15 τρόποι για να βρίσετε! » είπε ο Τζάκσον.
«Ευχαριστώ που συμμετείχατε και φροντίστε να # ψηφίσετε στις 3 Νοεμβρίου!» πρόσθεσε, μαζί με το hashtag #votemask #MKsaysVote και #yourvoicematters.
Ο Τζάκσον είπε στο βίντεο ότι οι θαυμαστές του «εμφανίστηκαν και έδειξαν» για την πρωτοβουλία ψηφοφόρων του.
«Τώρα, ήρθε η ώρα να κρατήσω το τέλος αυτής της ευκαιρίας. Ας μάθουμε λίγες βρισιές σε 15 διαφορετικές γλώσσες», είπε ο Τζάκσον.
Ο σταρ είχε μια σειρά από κάρτες με βρισιές σε διάφορες γλώσσες, με το πρώτο να είναι «Zoaz Popatik Hartzera» στη βασκική γλώσσα.
Συνέχισε με το "Dit Me May" στα βιετναμέζικα, μαζί με διάφορες βρισιές στα Ουκρανικά, τα Σουαχίλι και τη γλώσσα του Νεπάλ.
Πρόσθεσε επίσης λέξεις κατάρα στα Τζαμάικα Πατάους, Ισλανδικά και Μαορί.
Ο ηθοποιός έκλεισε τα μαθήματα βρισιάς με Αϊτινά, Μπέμπα, Τσέχικα, Εσπεράντο, Καταλανικά, Πορτογαλικά Βραζιλίας και Ταϊλανδέζικα.
«Μεταδώστε το, βεβαιωθείτε ότι έχετε κάνει άλλα άτομα να εγγραφούν για να ψηφίσουν και βεβαιωθείτε ότι έχετε βγει και ψηφίσετε», κατέληξε ο Τζάκσον.