Latest News

Σάββατο, 1 Αυγούστου 2020

Τομ Χανκς: «Η σύντροφός μου είναι ακούραστη… με εξαντλεί»! (EIKONA)

Ο Τομ Χανκς,  μόλις έκλεισε αισίως τα 64 του χρόνια  και σε συνέντευξή του στο γαλλικό Gala αναφέρθηκε στη μεγάλη δοκιμασία που βίωσε με τις επιπτώσεις...
του κορωνοϊού.
Είχε χρειαστεί να νοσηλευτεί σε νοσοκομείο μαζί με τη σύζυγό του Ρίτα Γουίλσον που επίσης νόσησε αλλά πιο ελαφρά.
«Σήμερα ευτυχώς αισθάνομαι πολύ καλύτερα. Πέρασα μια εξαιρετικά δύσκολη περίοδο όπου ουσιαστικά δεν είχα καθόλου δύναμη και ενέργεια για να κάνω το οτιδήποτε. Ένιωθα φοβερά ευάλωτος. Αυτός ο ιός είναι πολύ ύπουλος, στην αρχή δεν σε χτυπάει δυνατά αλλά όσο περνάνε οι μέρες γίνεται όλο και περισσότερο επιθετικός. Ήμουν πολύ τυχερός που κατάφερα να το ξεπεράσω. Γι’ αυτό καλώ όλο τον κόσμο να είναι πολύ προσεκτικός αλλά και υπεύθυνος. Πρέπει να είμαστε αλληλέγγυοι. Είμαστε όλοι στο ίδιο πλοίο. Κανείς δεν είναι ασφαλής, κανείς δεν ξέρει πού κρύβεται ο κίνδυνος. Ξυπνάω κάθε μέρα και νιώθω ευλογημένος που βρίσκομαι ακόμα στη ζωή» λέει ο Χανκς.
Ο Χανκς εξέφρασε δημόσια τον θαυμασμό του για τη γυναίκα με την οποία μοιράζεται την ζωή του εδώ και 32 χρόνια.
«Πιστεύω ότι η Ρίτα αντλεί όλη της τη δύναμη από την αισιοδοξία της, από την αγάπη της για την ίδια τη ζωή. Είναι δημιουργική και δεν σταματάει ποτέ να με εμπνέει αλλά με εξαντλεί», λέει γελώντας.
«Κάθε πρωί που ξυπνάει αρχίζει αμέσως να ψάχνει να δει τι θα κάνει και όλη την μέρα τραγουδάει». Οσο για το πώς καταφέρνουν να παραμένουν μαζί μετά από 32 χρόνια γάμου, ο Χανκς αν και δεν πιστεύει στις μαγικές συνταγές, φαίνεται ότι έχει βρει ένα τρόπο για να αποφεύγει τις άσκοπες προστριβές: «Αφήνω απλά τα πράγματα να κυλάνε. Η σύντροφός μου είναι ακούραστη, τίποτα δεν την σταματά και τίποτα δεν θα τη σταματήσει. Οπότε παίρνω τις αποστάσεις μου και αρκούμαι στο να της πηγαίνω πότε-πότε το κραγιόν της και να της λέω πού άφησε το κινητό της», περιγράφει για την αεικίνητη Γουίλσον.
Ο σταρ πάντως δεν παρέλειψε να συμπληρώσει ότι είναι παθιασμένος με τη δουλειά του και ο λόγος που την αγαπάει τόσο είναι επειδή ουσιαστικά αγαπάει τους ανθρώπους.
«Λατρεύω τη δουλειά μου και αυτό αντανακλάται και στην καθημερινότητά μου. Άλλωστε κερδίζω καλά χρήματα κάνοντας μία δουλειά που αγαπάω. Δεν έχω κανένα λόγο να γκρινιάζω. Είναι κάτι που συνειδητοποίησα όταν έγινα πατέρας για πρώτη φορά (έχει τέσσερις γιους και δύο εγγονές) και μπορούσα να ζω την οικογένειά μου κάνοντας το επάγγελμα του ηθοποιού. Τι τύχη», καταλήγει ο αγαπημένος ηθοποιός που έβαλε και την υπογραφή του στο σενάριο της ταινίας-έπος γύρω από το δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο «USS Greyhound, Η μάχη του Ατλαντικού».