Latest News

Σάββατο 8 Αυγούστου 2020

Ρένος Χαραλαμπίδης στη Νάντια Κοντογεώργη: «Σου το ‘πα, μη μου πουλάς τσαμπουκά»

Eπεισοδιακό φαίνεται πως θα είναι το φινάλε της εκπομπής “φλΕΡΤ” με τη Νάντια Κοντογεώργη, η οποία λίγο πριν ξεκινήσει η εκπομπή βγήκε στο μεσημβρινό δελτίο της κρατικής τηλεόρασης και μίλησε για την εκπομπή.
Η ηθοποιός δήλωσε ότι στις 24 Αυγούστου επιστρέφει αφού κάνει ένα μικρό διάλειμμα για διακοπές στην αγαπημένη της Αίγινα.
“Είμαι πολύ χαρούμενη και περήφανη για το αποτέλεσμα” δήλωσε για την εκπομπή της.
Λίγο αργότερα υποδέχτηκε στο πλατό της τον πάντα ανατρεπτικό Ρένο Χαραλαμπίδη που φαίνεται ότι κατάφερε να τη φέρει σε αμηχανία, αφού πρώτα αποκάλυψε ότι σύντομα θα αποχωριστεί η μακριά κόμη του για τις ανάγκες της σειράς “Τα καλύτερά μας χρόνια” στην ΕΡΤ.
Η διαφωνία για την “Καζαμπλάνκα”
Οι δυο τους -όπως θα ακούσετε- είχαν μια διαφωνία off air για την ταινία “Καζαμπλάνκα” που είναι η αγαπημένη του ηθοποιού και σκηνοθέτη και αφορούσε το τέλος της ταινίας.
“Σου είπα προ ολίγου ότι διαφωνούμε σε κάτι και μου είπες ότι αν διαφωνώ έχω άδικο”, του είπε.
“Δεν είπα αυτό. Είπα ότι θα σε πείσω. Μπορεί να έχω εγώ άδικο και να με πείσεις εσύ” αντέτεινε ο ηθοποιός εξηγώντας γιατί θεωρεί ότι ο πρωταγωνιστής Χάμφρεϊ Μπόγκαρτ εξαπατήθηκε δύο φορές από την πρωταγωνίστρια.
Ο ίδιος ως έμπειρος κινηματογραφιστής με πολλές ταινίες στο ενεργητικό του της εξήγησε μέσα από μια δεύτερη ανάγνωση πώς αιτιολογεί την άποψή του αλλά η παρουσιάστρια επέμεινε ότι ο πρωταγωνιστής καθοδήγησε την απόφαση της πρωταγωνίστριας.
“Δεν είναι κανένα κορόιδο. Εγώ είμαι φεμινιστής, δεν πιστεύω ότι οι γυναίκες οδηγούνται, μην τρελαθούμε” της είπε με έμφαση.
“Τι λατρεύεις στις γυναίκες;” τον ρώτησε τότε η Νάντια για να αλλάξει θέμα, με τον ηθοποιό να την αιφνιδιάζει λέγοντας ότι του αρέσουν τα κουρέματά τους και ότι θα ήθελε και οι άντρες να κάνουν το ίδιο.
Όταν ο Ρένος επανέφερε την κουβέντα στην “Καζαμπλάνκα”, η Νάντια εμφανώς αμήχανη του δήλωσε ότι δεν θέλει να δώσει συνέχεια γιατί όπως είπε έχει πολλές ερωτήσεις να κάνει και πήγε τη συζήτηση στις δικές του ταινίες.
Ο ηθοποιός ανακοίνωσε ότι θα παρουσιάσει το 2021 την εκδοχή director’s cut της ταινίας του “Τα 4 μαύρα κοστούμια” ως αποτέλεσμα ανάγκης του κορωνοϊού.
Και τότε παρακολουθώντας την παρουσιάστρια της λέει: “Για την Καζαμπλάνκα εσύ συγχύστηκες αλλά στο ‘πα, μη μου πουλάς τσαμπουκά σε θέματα που είναι η ειδικότητά μου!”
“Δεν πουλάω τσαμπουκά” του είπε.
“Χαριτωμένα” της είπε εκείνος.