Latest News

Τρίτη 4 Αυγούστου 2020

Ο ανασχηματισμός του τίποτα...

Σε επικοινωνιακό φιάσκο εξελίχθηκε ο πολυαναμενόμενος ανασχηματισμός της κυβέρνησης Κυρ. Μητσοτάκη που είναι στην κυριολεξία σχεδόν...
μια από τα ίδια! 


Οι μεμονωμένες αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα δεν μπορούν να χαρακτηριστούν ανασχηματισμός με την αναβάθμιση Σκυλακάκη ( που δεν μπορεί να θυμηθεί κανείς εάν έκανε τίποτα επί της ουσίας στην προηγούμενη θέση του εδώ και ένα χρόνο) και τη συμπλήρωση κενών από σχετικά άγνωστα πρόσωπα που δεν αναμένεται ν' αλλάξουν σε τίποτα την εικόνα της κυβέρνησης.
Το χειρότερο απ' όλα είναι ότι ο Πρωθυπουργός φαίνεται πως δεν δείχνει αδυναμία ακόμα και να αξιολογήσει τους υπουργούς της κυβέρνησης του, αφού δεν μπόρεσε ν' αλλάξει ούτε έναν, λες και όλοι ήταν τόσο πετυχημένοι και είναι αναντικατάστατοι στις υπουργικές καρέκλες. 
Ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας ανακοίνωσε τα πρόσωπα που αναβαθμίζονται στο κυβερνητικό σχήμα
Στο πλαίσιο αυτό, ο Πρωθυπουργός αποφάσισε:
  • Την αναβάθμιση του Υφυπουργού Οικονομικών κ. Θεόδωρου Σκυλακάκη, σε Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών, αρμόδιο για τη Δημοσιονομική Πολιτική.
  • Την αναβάθμιση του Υφυπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Νίκου Παπαθανάση, σε Αναπληρωτή Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, αρμόδιο για τις Ιδιωτικές Επενδύσεις και τις Συμπράξεις του Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα.
  • Την τοποθέτηση του κ. Παναγιώτη Τσακλόγου στη θέση του Υφυπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, αρμόδιου για τα θέματα Κοινωνικής Ασφάλισης.
  • Την τοποθέτηση της κας Ζωής Ράπτη, βουλευτή Β1 Βόρειου Τομέα Αθηνών, σε θέση Υφυπουργού Υγείας, αρμόδιας για τα θέματα Ψυχικής Υγείας.
  • Την τοποθέτηση του κ. Νικόλαου Ταγαρά, βουλευτή Κορινθίας, στη θέση του Υφυπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας, αρμόδιου για θέματα Προστασίας του Περιβάλλοντος.
  • @ Αυτό δεν είναι ανασχηματισμός, αλλά μια από ίδια στην κυριολεξία... 
  • Μιλάμε για το φιάσκο του ανασχηματισμού του τίποτα...