Latest News

Τρίτη 14 Ιουλίου 2020

Τα… ενημερωτικά SMS του ψευτογιατρού – «Βιολογικό όπλο» ο κορωνοϊός

Οι Κινέζοι γιατροί υποστηρίζουν ότι ο ιός προκαλεί βλάβη στα ανθρώπινα κύτταρα και στην παραγωγή της πρωτεΐνης ...
αγγειοτενσίνης ACE2. 

Η συγκεκριμένη πρωτεΐνη είναι άφθονη στους όρχεις του άνδρα και σχετίζονται με την αναπαραγωγική ικανότητα. Απ’ ό,τι δείχνει, είναι ένα βιολογικό όπλο το οποίο θα μειώσει το προσδόκιμο ζωής στα 55 έως 60 έτη και η αναπαραγωγή θα καταστεί επιλεκτική για τους ολίγους και υγιείς μόνο με επιλεκτικό εργαστηριακό τρόπο τεχνητής γονιμοποίησης που θα έχει σαν συνέπεια τον απόλυτο έλεγχο αύξησης του πληθυσμού και την εξαφάνιση συγκεκριμένων λαών και εθνοτήτων ή τον απόλυτο  έλεγχο και περιορισμό τους (αυτό είναι από ΗΠΑ)».
Ψευτογιατρός και παντογνώστης
Αυτό το… ενημερωτικό SMS για τον κορωνοϊό εστελνε -όπως αποκαλύπτει «Το Βήμα» –  σε διαφόρους «πελάτες» και γνωστούς του, τον περασμένο Φεβρουάριο, ο 47χρονος ψευτογιατρός Νίκος  Κοντοστάθης!   Ο πολυμήχανος ιδιώτης  δεν αρκείτο μόνο σε παραπλανητικές συμβουλές προς σοβαρά ασθενείς και δεν πωλούσε μόνο «γιατροσόφια».   

Εμφανιζόταν ως  παντογνώστης επί παντός ιατρικού επιστητού  κι έχοντας… διεθνή ενημέρωση.   Κι έτσι, ούτε λίγο, ούτε πολύ, παρουσίαζε τον Covid -19  σαν… βιολογικό όπλο για τον έλεγχο της γονιμότητας και της αύξησης του πληθυσμού κι όχι σαν μια επιδημία που αποτελεί απειλή για την ανθρωπότητα. Μάλιστα γι’ αυτή την… ειδική ενημέρωση που εμφάνισε να είχει επικαλείτο «πηγές» από τις ΗΠΑ για να προσδώσει «κύρος» κι «αξιοπιστία» στις εκτιμήσεις του εξ αποστάσεως.
Όπως ενδεικτικά συμπλήρωνε στα ηλεκτρονικά μηνύματά του «οι γιατροί από τα νοσοκομεία της περιοχής Ουχαν προτρέπουν όλους τους άνδρες που νοσούν από τον ιό και στη συνέχεια θεραπεύονται, άλλα και αυτούς που είναι ασυμπτωματικοί να κάνουν οπωσδήποτε εξετάσεις διότι όπως λένε ο ιός χτυπάει στους πνεύμονες, στο συκώτι, στα νεφρά και στους όρχεις και μπορεί να προκαλέσει ανικανότητα, και μεγάλο πρόβλημα στην ταχύτητα και τον αριθμό των σπερματοζωαρίων με αποτέλεσμα να μην μπορούν πλέον να είναι γόνιμοι. Για την ακρίβεια μιλάνε για πιθανότητα σοβαρής ανοσολογικής βλάβης στους όρχεις».
Ακόμη, αρκετές εβδομάδες προ της σύλληψης του ανέφερε μετά βεβαιότητας ότι «οι Τούρκοι γιατροί πιστεύουν ότι ο ρυθμός διάδοσης της νόσου θα είναι απίστευτα πιο γρήγορος από της Ιταλίας και σε πολύ μεγαλύτερη κλίμακα και θα δημιουργήσει πολύ μεγάλο αριθμό απωλειών». Κάτι ωστόσο το οποίο δεν επιβεβαιώθηκε όπως κι αλλες «πληροφορίες» που είχε.
Ομως ο πολυπράγμων γιατρός  φρόντιζε να ενημερώνει φίλους  και  ανυποψίαστους  πελάτες  και για  διεθνή και  διπλωματικά  θέματα.  Έτσι υποστήριζε προ μερικών μηνών με τν γνωστή… αξιοπιστία του ότι καταφτάνουν Τουρκμένοι μετανάστες στα ελληνοαλβανικά σύνορα!
Οι αμερικανικές πηγές
Οπως χαρακτηριστικά μνημόνευε με επίκληση τις  «υψηλές  γνωριμίες» του  και στην κυβέρνηση Τραμπ «από ΗΠΑ εξακριβωμένο γνωρίζουμε ότι η αλβανική κυβέρνηση έχει πρόθεση να πάρει από τη Τουρκία 30.000 μετανάστες και να τους τοποθετήσει σε χώρους διαμονής στα ελληνοαλβανικά  σύνορα. 

 Όλοι όσοι θα πάνε εκεί θα είναι Τουρκμένοι και για την ακρίβεια θα είναι τουρκμενοι τζιχαντιστές με πολεμική εμπειρία ετών και αυτό είναι ένα σχέδιο δούρειος ίππος της Τουρκίας κατά της Ελλάδας στα μη φυλασσόμενα ελληνοαλβανικά σύνορα. 

  Η Τουρκία διαγράφει κυκλωτικές ενέργεια κατά της Ελλάδας  ενώ παράλληλα διαθέτει ναύσταθμο στο Φιερι της Αλβανίας κι έχει κάνει κι επέκταση- αναβάθμιση δύο αεροδρομίων της Αλβανίας ικανά να προσγειωθουν τουρκικά μαχητικά»!
Σημειώνεται ότι ο Νίκος Κοντοστάθης είχε κατηγορηθεί ότι την περίοδο 2005-2008 είχε υφαρπάξει από γνωστούς Ελληνες επιχειρηματίες τουλάχιστον 40 εκατ. ευρώ για επενδύσεις σε «προηγμένα  συστήματα  επικοινωνιών» κι υποστηρίζοντας ότι είχε γνωριμία με την CIA, τη Μοσάντ και την κινεζική κυβέρνηση.