Latest News

Παρασκευή 10 Ιουλίου 2020

Πειραιάς:Τέλος στο θρίλερ με το πτώμα στα Βοτσαλάκια


Σε πνιγμό οφείλεται τελικά ο θάνατος του 80χρονου, η σορός του οποίου είχε εντοπιστεί στη θαλάσσια περιοχή Βοτσολάκια, στον Πειραιά...
από στελέχη του Λιμενικού Σώματος την Τετάρτη 8 Ιουλίου.


Αρχικώς δεν είχε αποκλειστεί το ενδεχόμενο ακόμα και της εγκληματικής ενέργειας, αλλά τελικά διαπιστώθηκε πως αιτία θανάτου είναι ο πνιγμός μετά τη νεκροψία - νεκροτομή. 
Ο άτυχος άνδρας που αναγνωρίστηκε από την κόρη του, ήταν ενδεδυμένος με μπλε πουκάμισο, σκούρο μπλε παντελόνι, μαύρα αθλητικά παπούτσια, ενώ το κεφάλι του καλυπτόταν από μία πλαστική σακούλα.
Ο ηλικιωμένος είχε πάρει ταξί απο το κέντρο των Αθηνών που διέμενε, λέγοντας στο ταξιτζή τις προθέσεις του...

Ποιος ήταν...
 
Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για 88χρονο πρώην καλαθοσφαιριστή της χρυσής ομάδας του Πανελληνίου που κατέκτησε τρεις φορές τον τίτλο στο ελληνικό πρωτάθλημα τη δεκαετία του 1950. Ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας 
Π.Μ. ήταν επίσης μέλος της Εθνικής Ανδρών, τη φανέλα της οποίας φόρεσε 24 φορές, σημειώνοντας 183 πόντους. Συμμετείχε στο EuroBasket 1951, στους Μεσογειακούς Αγώνες σε δύο περιπτώσεις (1951 και 1955), όσο και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ελσίνκι το 1952. Στη διάρκεια της αθλητικής του πορείας, υπήρξε ακόμη αθλητής του στίβου, σε ύψος και μήκος.

Με εντολή του Γιώργου Βασιλακόπουλου, η ΕΟΚ ανέλαβε εξ ολοκλήρου τα έξοδα της κηδείας του.