Latest News

Πέμπτη 9 Ιουλίου 2020

Εύβοια: Επί δύο χρόνια αποπλανούσε ο 51χρονος δάσκαλος τη 15χρονη – Τη γνώριζε από το Δημοτικό

Από την εποχή που πήγαινε στο Δημοτικό γνώριζε το κοριτσάκι ο ηλικίας 51 ετών δάσκαλος που συνελήφθη στην...
Ερέτρια Εύβοιας.
Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει συγκεντρώσει η αστυνομία, η αποπλάνηση του κοριτσιού συμβαίνει εδώ και δύο χρόνια, από όταν δηλαδή ήταν 13 ετών.
Οι Αρχές οδηγήθηκαν στα ίχνη του δασκάλου έπειτα από ανώνυμη καταγγελία και επιστολή που έφτασε στα χέρια τους στην οποία περιεχόταν σειρά στοιχείων για τη δράση του.
Ο δάσκαλος πιάστηκε ουσιαστικά στα πράσα, αν μπορεί κανείς να χρησιμοποιήσει μια τέτοια έκφραση όταν στην υπόθεση εμπλέκεται ένα παιδί. Ουσιαστικά, συνελήφθη ενώ βρισκόταν με τη 15χρονη μαθήτρια μέσα στο αυτοκίνητό του. Μάλιστα, φέρεται να έχει παραδεχθεί και ο ίδιος ότι η αποπλάνηση του παιδιού γίνεται την τελευταία διετία.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο διευθυντής του σχολείου όπου διδάσκει ο δάσκαλος δήλωσε έκπληκτος και υποστήριξε ότι έδειχνε να είναι πρότυπο ανθρώπου, καθώς επίσης και ότι ο συλληφθείς έχει οικογένεια.
Ήδη, η οικογένεια της μαθήτριας έχει υποβάλει μήνυση κατά του εκπαιδευτικού, ενώ το κορίτσι έχει δώσει κατάθεση παρουσία παιδοψυχολόγου.
Πρόκειται για το δεύτερο περιστατικό αποπλάνησης ανήλικης που βλέπει το φως της δημοσιότητας μέσα σε λίγα 24ωρα. Είχε προηγηθεί η υπόθεση 44χρονου καθηγητή Γυμνασίου στην Ηλιούπολη που αποπλανούσε 15χρονη μαθήτρια και αποκαλύφθηκε όταν η μητέρα του κοριτσιού τους είδε μαζί τυχαία στον δρόμο και ειδοποίησε τις Αρχές.