Latest News

Παρασκευή 5 Ιουνίου 2020

Επίθεση με βιτριόλι: Είχε κάνει πρόβα η γυναίκα που έριξε το οξύ

Από ό,τι φαίνεται από τις έρευνες όλα έχουν μελετηθεί πολύ καλά η επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα...
στην Καλλιθέα.
Όπως όλα δείχνουν, είχαν σχεδιαστεί από την αδίστακτη γυναίκα, είτε είναι η φυσική είτε η ηθική αυτουργός, ακόμα και οι τελευταίες λεπτομέρειες.
 Γι’ αυτό και όλα συντείνουν ότι υπάρχει ένα πληρωμένο “συμβόλαιο” όπως το αποκαλούν, όπου άλλος έδωσε την εντολή και άλλος εκτέλεσε την πράξη.
Η Αστυνομία συλλέγει στοιχεία σε μία δύσκολη όπως παραδέχονται υπόθεση. Κι αυτό γιατί η διαφυγή της δράστιδος πρέπει να έγινε πολύ ψύχραιμα και από σημείο που οι κάμερες δεν την εντόπισαν, ώστε να καταλήγουν ότι όλα είχαν ερευνηθεί από εκείνη, μέχρι που αναρωτιούνται μήπως είχε κάνει και “πρόβα” την μοιραία εκτέλεση.
Είχε τη βέλτιστη διαφυγή, στο συντομότερο δυνατό χρόνο, και με την προσοχή όλων των περίοικων να πέφτει στην παθούσα που ζητούσε βοήθεια.
Γιατί προφανώς η μαυροφορεμένη γυναίκα γνώριζε ότι η πρώτη αντίδραση της άτυχης γυναίκας δεν θα ήταν να απευθύνει βοήθεια για να πιάσουν τον δράστη, αλλά έκκληση για να βοηθήσουν την ίδια. Ακόμη και η αμφίεση με μάσκα και μαύρα ρούχα που πιθανόν αφαίρεσε μετά αλλάζοντας, δείχνουν προμελετημένη επίθεση.
Όλες αυτές οι γνώσεις για τις κάμερες που πιθανώς καταγράφουν και για την αναμενόμενη αντίδραση του θύματος σκιαγραφούν ένα επαγγελματικό σχεδόν προφίλ επίθεσης.
Το τελευταίο εύρημα των ερευνών δείχνει πως η γυναίκα έχει εντοπιστεί από τις κάμερες μία ημέρα πριν, γεγονός που αποδεικνύει την εξέταση του χώρου και ίσως την πρόβα της ενέργειάς της από πριν.