Latest News

Τετάρτη 3 Ιουνίου 2020

Βγήκαν ξανά τα όπλα στα Ζωνιανά: Κτηνοτρόφος τραυματίστηκε από σφαίρα σε καβγά - Έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη


Στο χειρουργείο επρόκειτο να μεταφερθεί ο 55χρονος κτηνοτρόφος μετά τον σοβαρό τραυματισμό του από πυροβολισμό στα Ζωνιανά Μυλοποτάμου, στην Κρήτη...

 ενώ στην περιοχή έχουν μεταβεί ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, μετά και την πρόσφατη τραγωδία με τους δύο νεκρούς στα Ανώγεια.

Ο τραυματίας δέχτηκε σφαίρα από όπλο στην περιοχή της λεκάνης, μεταφέρθηκε αρχικά στο κέντρο υγείας Ανωγείων και στη συνέχεια στο νοσοκομείο Ηρακλείου, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν ότι δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή του.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο 55χρονος διαπληκτίστηκε με τρεις συγχωριανούς του, ενώ χτυπήματα δέχθηκε και έρευνας συγγενής του.


Όλα φαίνεται να ξεκίνησαν στην περιοχή Αξός όταν οι δράστες ξυλοκόπησαν τον 45χρονο στο κεφάλι. Ο ίδιος κατάφερε να μεταβεί στο χωριό του στα Ζωνιανά και να ενημερώσει τα μέλη της οικογένειας του.Τα μέλη των δύο οικογενειών συναντήθηκαν μέσα στα Ζωνιανά, όπου και πάλι προκλήθηκε ένταση μεταξύ τους, με αποτέλεσμα να βγουν τα όπλα και ο 54χρονος να δεχθεί τη σφαίρα.

Οι έρευνες των αρχών στρέφονται τόσο για τον εντοπισμό του δράστη όσο και ως προς τη συλλογή των στοιχείων για το πως ακριβώς συνέβησαν τα γεγονότα.