Latest News

Δευτέρα 22 Ιουνίου 2020

Πέθανε από επιπλοκές στη γέννα η πρωταθλήτρια σκοποβολής, Μπομπάνα Βελίτσκοβιτς - Η ανάρτηση της Κορακάκη

Την τελευταία της πνοή σε ηλικία μόλις 31 ετών άφησε η πρωταθλήτρια Ευρώπης στα 10μ. αεροβόλου γυναικών...
Μπομπάνα Βελίτσκοβιτς μετά από επιπλοκές που προέκυψαν κατά τη διάρκεια της γέννας του πρώτου της παιδιού. 
Η θλιβερή είδηση προκάλεσε οδύνη τόσο στους οικείους της όσο και σε όλη την οικογένεια σκοποβολής παγκοσμίως.
«Ήταν μια μεγάλη μαχήτρια, αλλά δυστυχώς έχασε τον αγώνα της ζωή της», ανακοίνωσε η Σκοπευτική Ομοσπονδία της Σερβίας, ενώ στη μεγάλη αυτή απώλεια αναφέρθηκε μέσω μιας ανάρτησής της η Άννα Κορακάκη που στο παρελθόν πάλεψε απέναντί της για την πρώτη θέση στην σκοποβολή.
«Υπάρχουν στιγμές στη ζωή που η καρδιά πονάει και το μυαλό δεν μπορεί να απαντήσει σε όλα τα «γιατί». Οι λέξεις είναι τόσο μικρές και τα συναισθήματα είναι τεράστια ... Μπομπάνα, φεύγεις τόσο νωρίς. Τα βαθύτατα συλλυπητήριά μου προς την οικογένειά της και τη σερβική ομάδα σκοποβολής. Σε αυτές τις στιγμές θλίψης οι σκέψεις και οι προσευχές μου είναι μαζί τους. Αγαπητή μας Μπομπάνα, θα μας λείψεις τόσο πολύ ... Αναπαύσου εν ειρήνη», έγραψε.

Η Βελίτσκοβιτς είχε γεννήσει πριν από 20 μέρες, ωστόσο παρουσιάστηκαν επιπλοκές κατά τον τοκετό, οι οποίες επιβάρυναν την υγεία της. Η κατάστασή της επιδεινώθηκε μέσα στην προηγούμενη εβδομάδα και τις τελευταίες μέρες είχε πέσει σε κώμα. Παρήγορο είναι το γεγονός πως το αγοράκι που έφερε στη ζωή δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα με την υγεία του.