Latest News

Δευτέρα 22 Ιουνίου 2020

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έγινε ο πρώτος δισεκατομμυριούχος ποδοσφαιριστής

Ο Ρονάλντο είναι ο δεύτερος πιο ακριβοπληρωμένος αθλητής στον κόσμο και ο πρώτος δισεκατομμυριούχος στο χώρο του ποδοσφαίρου, μετρώντας έσοδα 105 εκατ. δολαρίων για...
το 2019.

Εδώ και λίγα 24ωρα, ο Κριστιάνο Ρονάλντο δέχεται συγχαρητήρια καθώς έγινε ο πρώτος δισεκατομμυριούχος ποδοσφαιριστής του κόσμου.
Το 2020 δεν είναι μία άσχημη χρονιά για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος «φαίνεται» να μένει ανεπηρέαστος από την κρίση που έχει προκαλέσει παγκοσμίως ο κορονοϊός, τουλάχιστον όσον αφορά στον οικονομικό τομέα.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το The Richest ο Ρονάλντο είναι ο δεύτερος πιο ακριβοπληρωμένος αθλητής στον κόσμο και ο πρώτος δισεκατομμυριούχος στο χώρο του ποδοσφαίρου, μετρώντας έσοδα 105 εκατ. δολαρίων για το 2019.
Με αυτή την πρωτιά ο διάσημος ποδοσφαιριστής μπαίνει στο «κλαμπ» των λίγων αθλητών που «έσπασαν» το φράγμα του  ενός δισεκατομμυρίου, όπως ο Φλόιντ Μέιγουέδερ και ο Τάιγκερ Γουντς.
Πιο ακριβοπληρωμένος αθλητής του κόσμου ο Φέντερερ
Από το ποδόσφαιρο μέχρι το NBA και από τους οδηγούς της Formula 1 μέχρι τους πρωταθλητές του boxing, είναι γνωστό πως τα νούμερα στα συμβόλαια των αθλητών είναι τεράστια.
Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το Forbes, ο Ελβετός τενίστας Ρότζερ Φέντερερ κατέχει τον τίτλο του πιο ακριβοπληρωμένου αθλητή στον κόσμο, με έσοδα από την επαγγελματική του δραστηριότητα που ξεπέρασαν τα 106,3 εκατ. δολάρια.