Latest News

Τετάρτη 24 Ιουνίου 2020

Πρέβεζα: Σεξουαλική κακοποίηση δείχνει το πόρισμα για την 83χρονη

Σεξουαλική κακοποίηση αναφέρει το πόρισμα του ιατροδικαστή για την 83χρονη που ξυλοκοπήθηκε...
στην Πρέβεζα.   

Για την υπόθεση έχει συλληφθεί ένας 40χρονος άνδρας Πακιστανικής καταγωγής, ο οποίος διώκεται για απόπειρα ανθρωποκτονίας. 

  Σύμφωνα με το prevezanews.gr διαβιβάστηκε στην Ασφάλεια Πρέβεζας και από εκεί στην Εισαγγελία το πόρισμα του ιατροδικαστή, το ο οποίο αναφέρει ότι η ηλικιωμένη γυναίκα κακοποιήθηκε σεξουαλικά. 

  Έπειτα από αυτή την εξέλιξη, ο δικηγόρος του 40χρονου, που ορίστηκε για να αναλάβει την υπεράσπισή του, παραιτήθηκε.  

 Η δικογραφία εκτός από την απόπειρα ανθρωποκτονίας περιλαμβάνει και την κατηγορία του βιασμού.   Την Κυριακή ο 40χρονος οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί σήμερα. 

 Υπενθυμίζεται ότι η 83χρονη γυναίκα νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων.   

Την ηλικιωμένη γυναίκα βρήκε γυμνή και χωρίς της αισθήσεις της, πάνω στο κρεβάτι μια γειτόνισσα της, η οποία δεν την είχε δει όλη την ημέρα, ανησύχησε και μπήκε στο σπίτι της. 

  Αμέσως, κλήθηκε το ΕΚΑΒ που την μετέφερε αρχικά στο Νοσοκομείο της Πρέβεζας και στη συνέχεια, λόγω των κτυπημάτων που είχε δεχτεί η 83χρονη, μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων.   

Ο 40χρονος άνδρας, με καταγωγή από το Πακιστάν, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ισχυρίζεται πως είχε σεξουαλική σχέση με την ηλικιωμένη, ότι πήγε σπίτι της το βράδυ της 19ης Ιουνίου και έφυγε χθες τα ξημερώματα. 

  Οι αστυνομικοί που ερεύνησαν το σπίτι της 83χρονης, δεν διαπίστωσαν ληστεία, καθώς δεν είχαν πειραχτεί χρήματα και κοσμήματα που είχε μέσα στο σπίτι, όπου έμενε μόνη της. 

  Ο άνδρας είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις διωκτικές αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών κι ήταν ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.