Latest News

Σάββατο 16 Μαΐου 2020

Βαρεμάρα με ανούσιους μονολόγους εκτός θέματος! Διαδικτυακή συζήτηση για νέο λιμάνι κρουαζιέρας (BINTEO)

Απίστευτη βαρεμάρα με ατελειώτους ανούσιους μονολόγους εκτός θέματος κυριάρχησαν από τους...
περισσότερους συμμετέχοντες στη διαδικτυακή συνάντηση-εκδήλωση, με θέμα «Νότιος Προβλήτας Κρουαζιέρας. Μύθοι και Πραγματικότητες" που διοργάνωσε χθες η δημοτική παράταξη «Πειραιάς για Όλους».

Κατά τη διάρκεια της συζήτησεις που δύσκολα μπόρεσε να κρατήσει το ενδιαφέρον των θεατών, δεν δόθηκαν ξεκάθαρες απαντήσεις σε κρίσιμες ερωτήσεις που απασχολούν τον Πειραιά όπως:  Είναι νόμιμα και αναγκαία τα έργα του ΟΛΠ;» 
Σε τι ωφελεί η επέκταση; Πόσο επιβαρύνεται η πόλη; 
Τι ανταπόδοση έχει ο Πειραιάς;

Ενδεικτικά θα αναφέρουμε δύο παραδείγματα από τους συμμετέχοντες που δέχτηκε τα περισσότερα ερωτήματα κατά τη διάρκεια της τηλεσυνάντησης.

Ο διοργανωτής της εκδήλωσης Νίκος Μπελαβίλας δεν μπόρεσε ν' απαντήσει ξεκάθαρα ακόμα και σε ένα απλό ερώτημα που τέθηκε από θεατή: 
Eάν είναι υπέρ της επέκτασης του λιμένα της κρουαζιέρας στην Πειραϊκή ή διαφωνεί μόνο με τις διαδικασίες υλοποίησης του έργου;
Επί σχεδόν πέντε λεπτά προσπαθούσε να εξηγήσει τους λόγους που ΔΕΝ θέλει ν' απαντήσει με ένα ΝΑΙ ή ένα ΟΧΙ στην ερώτηση και το πέτυχε τελικά! 
Δηλαδή, να μην δώσει ξεκάθαρη απάντηση.

Η εξαίρεση- χείμαρρος

Εξαίρεση αποτέλεσε η χειμαρρώδης - παρέμβαση της κοινοτικής συμβούλου με την παράταξη ΟΧΙ ΛΙΜΑΝΙ ΣΤΗΝ ΠΕΙΡΑΪΚΗ στην Α΄Κοινότητα Πειραιά Δήμητρα Βήνη, η οποία μπόρεσε μέσα σε τρία λεπτά να περιγράψει τους μύθους και τις πραγματικότητες  για το έργο «Νότιος Προβλήτας Κρουαζιέρας".
Δηλαδή, ήταν εντός θέματος της συζήτησης, ανεξαρτήτως εάν συμφωνεί ή διαφωνεί κανείς με την άποψή της φάνηκε να γνωρίζει καλά το θέμα...