Latest News

Τετάρτη 13 Μαΐου 2020

Δήμος Πειραιά : Ψήφισμα για νεκροταφείο του Σχιστού - Ούτε κουβέντα για την άθλια κατάσταση στο κοιμητήριο



Χωρίς να λέει μια κουβέντα για ευθύνες  των Δήμων στην τριτοκοσμική κατάσταση του διαδημοτικού νεκροταφείου του Σχιστού, το Δημοτικό Συμβούλιο Πειραιά... αρκέστηκε απλώς να βγάλει ένα ψήφισμα  πως τάσσεται υπέρ του αιτήματος του Συνδέσμου Δήμων Κοιμητηρίου Σχιστού προς το Υπουργείο Εσωτερικών για έκτακτη οικονομική ενίσχυσή του Κοιμητηρίου, λόγω....κορωνοϊού!


Το ψήφισμα έχει  έχει ως εξής:


«Το Δημοτικό Συμβούλιο του Πειραιά θεωρεί εύλογο και δίκαιο και συνηγορεί υπέρ του από 23-3-2020/1866 αιτήματος του Συνδέσμου Δήμων Κοιμητηρίου Σχιστού (Σύνδεσμος Δήμων Πειραιά Δυτικής Αττικής για το κοινό Νεκροταφείο), προς το Υπουργείο Εσωτερικών, για έκτακτη οικονομική ενίσχυσή του, λόγω των θεμάτων που αντιμετώπισε και αντιμετωπίζει από την κρίση του κορονοϊού Covid-19». 

@ Δήμος Πειραιά είναι ο μεγαλύτερος από τους Δήμους της περιοχής  που συμμετέχουν στη διοίκηση του Κοιμητηρίου, αλλά παραμένει θεατής για την κατάσταση στο νεκροταφείο του Σχιστού που έχει εγκαταλειφθεί  στην τύχη εδώ και χρόνια ...


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ 


Μπαλάκι οι ευθύνες για το νεκροταφείο της ντροπής στο Σχιστό - Θεατές οι Δήμαρχοι της ευρύτερης περιοχής του Πειραιά (ΒΙΝΤΕΟ)


Εικόνες φρίκης στο νεκροταφείο Σχιστού – Πεταμένα πτώματα και λείψανα νεκρών