Latest News

Παρασκευή 22 Μαΐου 2020

Επίθεση με βιτριόλι: Έρευνες για πιθανή συνεργό - Άρση του τηλεφωνικού απορρήτου (ΒΙΝΤΕΟ)

«Μάχη» δίνουν οι γιατροί για να σώσουν την όραση της 34χρονης γυναίκας που έπεσε θύμα επίθεσης με βιτριόλι ...
στην Καλλιθέα.   

 Η άτυχη γυναίκα νοσηλεύεται στο Θριάσιο στη μονάδα εγκαυμάτων, με τους γιατρούς να παραμένουν συγκρατημένα αισιόδοξοι. Φέρει εγκαύματα στο πρόσωπο, τον λαιμό και τον ώμο. Κοντά της βρίσκονται τα κοντινά της πρόσωπα τα οποία, όπως αναφέρει ο δικηγόρος του θύματος, βρίσκονται σε σοκ.     

«Το μόνο που θέλω τώρα είναι να γίνει καλά η αδερφή μου. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε μετά», ανέφερε ο αδερφός του θύματος.   

Συνεργός στην επίθεση;    

Η αστυνομία συνεχίζει πυρετωδώς τις έρευνες για τον εντοπισμό της δράστριας και ακόμη και πιθανού συνεργού της.

  Τα βίντεο από κάμερες ασφαλείας της περιοχής μέχρι στιγμής δεν έχουν φέρει αποτελέσματα στην αναγνώριση της δράστριας. 



Το τελευταίο βίντεο που κυκλοφορεί είναι ακριβώς δίπλα από το γραφείο, όπου εργάζεται η 34χρονη, και δείχνει τη στιγμή που μπαίνει στην είσοδο και μετά από λίγα δευτερόλεπτα τρέχει έξω φωνάζοντας.   

Το σημείο που είναι η κάμερα είναι «τυφλό» και δεν έχει καταγραφεί η δράστρια. Είναι πολύ πιθανό να περίμενε μέσα στην είσοδο την άτυχη κοπέλα. Αυτό που ερευνούν πλέον οι αρχές είναι αν η δράστρια είχε προσχεδιάσει την επίθεσή της, καθώς την περίμενε έξω από την δουλειά της, ρίχνοντας στο θύμα το βιτριόλι την ώρα που έφτασε στην είσοδο.   

Η αστυνομία την ίδια ώρα, ερευνά τις κάμερες ασφαλείας από την περιοχή της επίθεσης, αναζητώντας υλικό και από τις προηγούμενες ημέρες, προκειμένου να ανακαλύψει αν όντως σχεδίαζε και για πόσο καιρό, την επίθεση, ελπίζοντας να την εντοπίσουν από τα χαρακτηριστικά της.  

 Σύμφωνα με όσα φέρεται να δήλωσε η ίδια η 34χρονη στους αστυνομικούς, κατά πληροφορίες, το πρόσωπο της δράστριας τής φάνηκε γνωστό. Η Αστυνομία έχει πάρει καταθέσεις από το συγγενικό της περιβάλλον, τους φίλους της, τον πρώην και τον νυν σύντροφό της ενώ σήμερα θα πραγματοποιηθεί η άρση του τηλεφωνικού και του διαδικτυακού απορρήτου του θύματος.    

Δεν θα είναι δύσκολο να εξιχνιαστεί η υπόθεση   

 Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές,  μία τέτοια επίθεση δείχνει πολύ μεγάλη εκδικητική μανία. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι το έγκλημα ήταν προμελετημένο, καθώς φαίνεται ότι κάποιο άτομο παρακολουθούσε από πριν το σημείο και υποστηρίζουν ότι η εξιχνίαση της υπόθεσης δεν θα είναι δύσκολη.     

  Το χρονικό της επίθεσης   

Η άτυχη κοπέλα πήγαινε στην εργασία της στην οδό Θησέως στην Καλλιθέα, όταν στις 9:30 το πρωί δέχτηκε την επίθεση από μία μαυροφορεμένη γυναίκα, η οποία της πέταξε βιτριόλι στο πρόσωπο. Μάλιστα, όταν το θύμα προσπάθησε να τραπεί σε φυγή, η γυναίκα που φορούσε μάσκα, σύμφωνα με μάρτυρες, την κυνήγησε για λίγο, αγνοώντας πως στο σημείο υπήρχαν μάρτυρες που είδαν το περιστατικό. Τελικά τράπηκε σε φυγή.